Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ÇOCUKLAR İÇİN CİNSEL BİLGİLER (7-9 YAŞ)

ÇOCUKLAR İÇİN CİNSEL BİLGİLER (7-9 YAŞ)

Üç kitaptan oluşan bu dizi cinselliğe bilimsel ve nesnel açılardan yaklaşarak, konuyu çeşitli boyutlarıyla geniş bir biçimde ele almak için hazırlanmış. 4-6 yaş ve 7-9 yaş grupları için hazırlanan ilk iki kitapta cinsellik çocuklara hiçbir önyargı ya da tabuya yer verilmeksizin anlatılıyor.


Kitaplar çocukların anlayacağı tarzda sevimli ve esprili illüstrasyonlarla süslenmiş. 10-13 yaş grubuna yönelik üçüncü kitap ise gençlerin bu yaşlarda dillendiremedikleri, akıllarına takılan soruları ele alıyor. Açıklamalar pek çok şema ve fotoğrafla desteklenmiş.

Dört uzman tarafından kaleme alınan bu kitaplar bütün ailenin kullanımı için düşünülmüş. Hem küçük hem de büyük çocuklarınız bu kitapları rahatça inceleyebilirler. Bu kitaplar çocuklar, gençler ve yetişkinler arasında sık sık sıkıntı yaratan cinsellik konusunu aydınlığa kavuşturmayı ve onları sağlıklı bir yaşama hazırlamayı amaçlıyor.

Yazarlar: Dr. Jacqueline Kahn-Nathan (Kadın Hastalıkları Uzmanı), Dr. Christiane Verdoux (Kadın Hastalıkları Uzmanı), Dr. Jean Cohen (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı), Dr. Gilbert Tordjman (Pediatri ve Kadın Hastalıkları Uzmanı)
Yayınevi: Epsilon Yayınevi/Aile ve Çocuk Dizisi


 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.