|
10 aylik baş sallama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2021 Saat 15:24 |
Hocam 10 aylik erkek bebek. Kafasini salliyor. Sanki bisey var onu dusurmek ister gibi. Sabitken kafasi hizli hizli basini salliyor bazende basini duvara vurur gibi. Tam tarif edemiyorum.. Eli hep kulaginda. Dis ciakriyor. Norolojik bir sikinti olabilir mi.
Düzenleyen Gülceeslan - 06 May 2021 Saat 17:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120546 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, bu bas sallamalar; "evet" veya "hayir" der gibi ise, mutlaka gostermeniz gerkir.
1- Jouber sendromu olabilir. Ayrica cocukta genel bir gevseklik vardir. 2- Poretti-Boltshauser sendromu olabilir. Ileri goz bozukluklari vardir. Bir Noroloji ve Goz doktorlarina gosterin.
|
|
![]() |
|
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Hah evet hocam hayir der gibi. Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, okurken denk geldim. Benim bebe de (duzeltilmis 6.5 aylik, erkek)) ona bakip gulunce sirinlik yapar gibi basini hayir der misali yanlara salliyor gulerek, ben sirinlik yapiyor gibi algiliyorum ama pespese salliyor siritarak.her zaman degil, biz ona bakip sevince yapiyor..genel bir gevseklik yok. Premature oldugu icin goz kontrolleri yapilmis ve 4 ay once de norolojik muayeneden gecmisti (tabii o zaman boyle birsey yapmiyordu)ama , Bunu dai degerlendirmeliyiz miyiz , korktum birden.
Düzenleyen Halek - 06 May 2021 Saat 23:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120546 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Basini ; saga-sola cevirmesi onemli degil.
|
|
![]() |
|
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam affınıza sığınarak yazmak istitorum 5 ve 10 yaslarında oğlum var ıkısıde küçüklüğünde uykuları geldiğinde kafalarını sallarlardı salladıklarında anlardıkkı uykuları gelmiş uyuturduk.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O baska!!! Bizim konustugumuz konu ile hicbir alakalari yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|