|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Olcayyakubi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Olcayyakubi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2015 Saat 00:28 |
Trigiliseriti 176 total kollestrol 182 hdl44 ldl 103 ck 106 hocam bu yaştaki bebekte kollestrol olurmu ben bebeğimi anne sütü ağırlıklı besliyorum etini sütünü ve yumurtasını da veriyorum her gün hocam cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- NIYE boyle sacmaliklarla ugrasiyorsunuz!!!!
2- O doktor veya Laboratuvar, bebek, cocuk ve eriskin degerlerinin FARKLI oldugunu biliyormu imisler?? 14 aylik icin, ust siniri cok az geciyorlar. 3- Bu testlerin yapilabilmesi icin, cocugunuzun; en az 8 saat (KESIN)ac kalmasi gerektigini size soyledilermi??? Bu aclik suresine riayet edilmeden kan alindi ise, o doktorunda, Laboratuvarin da.......... Hayret bir sey!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2015 Saat 04:42 |
|
![]() |
|
Olcayyakubi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Olcayyakubi
Hocam harikasınız evet bebeğim aç değildi evet mutlaka Yetişkin referans değerlerine göre göre Ölçüm sonucu çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okuyun, ogrenin... Benim sizlere anlattigim konulari iyi bilirseniz, ancak o zaman bu CAKALLARIN ellerinden kurtulabilirsiniz..
O doktor bu sonuclara NE DIYOR?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Olcayyakubi
Sevgili hocam, buğun sonuçları gösterdik henüz ailesel olabilir dedi, sizde annenizde varsa ona çekmiştir dedi.birde Kızımın aç olup olmadığını sordu.bebekler referans Değeri farklı olur endişelenmeyin dedi. Sizede çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruyorsunuz degilmi!! Bu doktorlarin karsisina az bir bilgi ile dahi ciksaniz, hemen davranislari degisir...Hemen. Nasilda, duzgun konusmaya basladi!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Olcayyakubi
Aynen hocam ,verdiği Pedikus la kan damlasını kullanmadığım için bana gıcık kendileri (Kızımın kan Değeri 12.7 iken kan damlası verdi)
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir sorun bakalim; Peditus icinde; 120mg Parasetamol (Calpol)oldugunu biliyormu imis...
Ya cok cahil yada vicdansiz bir sahtekar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|