|
15 günü bulan grip sonrası ellerde soyulma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2024 Saat 22:40 |
Merhaba Kadir hocam 7 yasindaki oglum.15 gunu gecti grip bulgulari ,siddetli bogaz agrisiyla basladi,ates 2 gün 38 kadar oldu,bogaz agrisida gecti,ardindan ayaklarinda hafif kirmizi dokuntuler oldu gecti, oksüruk ara ara devam ediyor,sesi catallasti gibi. balgam bitmedi bazen cikarabliyor bazen cikaramiyor,bir ara sari koyuydu simdilerde şeffaf burun akintisi,bugun ellerinde bas ve isaret parmklarinda deri soyulmalari basladi,acikcasi sizden baska bir doktora guvenemiyorum oyuzden gitmedim ,genel durumu iyi,agzda pis koku olmadi dilindede pas yoktu,illadin ve balli limon verdim hep.1yildr kanda aldrmadim,cuma ara tatilin son gununde doktora goturup bi baktrmalimiyim aile hekimine, ciger ve bogaz icin.yoksa dogru yoldamym hocam.soyulma normalmi,herhangi bir vitamin eksikligi olabilirmi,balgam icin ayrica birseye gerek varmi.cok tesekkurler iyiki varsiniz cok tesekkurler
Düzenleyen esmanurr - 30 Oca 2024 Saat 00:26 |
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Canan88cihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canan88cihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah rizasi icin su hizli resmi nasil yukluyor sunuz siteden kimse yardimci olmuyor. Bilgiisayarim yok telefondanda yapamadim bir turlu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hizli resim yukle var googledan oraya yazip yujleyebilrnsz albumden secip.sonra onun adresini kopyalayip buraya yapstrirsnz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler aciliyor. Onemli bir sey degil. banyo sonlarinda, avuc iclerine "kese" yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|