|
17 aylık bebeğim sürekli emmek istiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2023 Saat 23:27 |
Merhabalar hocam
17 aylık bir oğlum var. Normalde size danışmıştım. Zayıf bir çocuk. Ama sık sık yemek yiyor. Ne yazık ki her şeyi dediğiniz her yolu denedim kutu süt ile arası yok. Şimdi çok uğraştık diye beyaz ne görse reddediyor. Süt, yoğurt, ayran, tattırmasak dondurmayı bile. Oğlum aç da olsa tok da olsa yemek sonrası bile SÜREKLİ emmek istiyor beni. Hala sütüm var. Bence yani. Sadece çok bunalıyorum bu durumdan. Bir ara kutu sütlere alıştırmak için aç bile bıraktım kaç saat. ASLA ama ASLA içiremedim. Yine yumurta, et, balık yiyor varsa yoksa. Bugün artık kıyaslamalara başladım, küçücük çocuğa bağırır oldum. Eşim de benden gerilip o da bağırıyor. Güzelce yesin büyüsün istiyoruz. Meme konusunda çok darlamasın istiyoruz. Ne yapayım 😔😔 ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tercihiniz ne ise onu yapın, ben bilemem.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nacizane fikrim benim oğlumda kutu süt sevmedi. Bir biberona 1 çay kaşığı şeker koyup karıştırırım. Hepsini bitirir maşallah.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu miktarlarda şeker konulmasının hicbir zararı yoktur.
Anne sütünde şeker:%7 oranında bulunur. İnek sütünde şeker: %4 oranındadır. İnsanları "şeker" ile korkutan zerzevatlara kanmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|