|
2 aydır geçmeyen kuru öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Humasli ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2022 Saat 04:55 |
Hocam kolay gelsin. Artık dengemiz alt üst oldu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 2 ay önce ateş +kuru havlar tarzda öksürükle başladı hastalığı kızımın. 5 yaşında 16 kilo anasınıfına gidiyor. Limon bal coldmix bazen de illiadin kullanıyordum ama 1 ay öksürük hiç geçmedi boğazı tahriş oldu uyku 0 sabaha kadar. Yastığı yüksek odası nemli havalı ona rağmen hiç susmadan öksuruyor. Son haftalar ateşi yok denecek kadar az ama hırıltılı öksürük sesini iyice kıstı. Acile götürdüm iburamin zero ile antibiyotik verdi antibiyoy kullanmadim ama geçici çözüm olacağını bilmeme rağmen iburamin verdim öksürük 4 günde geçmişti. 1 hafta iyi geçtikten sonra dün yine aynı havlar tarzda hırıltılı öksürük başladı ateşi yok terliyor sürekli ama öksürük mahvetti sesi yine kısıldı boğazınin acıdığını söylüyor birazcık uyku uyuyor onda da hırıltı sürekli. Limon sürekli iciriyorum yakıyor diye ağlıyor. Napabilirim hocam yardımcı olun lütfen 2 aydır bu böyle.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iburamin Zero; Sahte bir iyilik hali yaratir.
"Oksurugu gecirmek" diye bir sey YOKTUR!! Bunu sizin gittiginiz gibi SARLATAN doktorlar uygularlar! Sirf size "mavi boncuk" dagitabilmek ugruna, cocugu harcarlar! Bakin 10 seneden beri anlatiyorum.... Oksuruk, hastalik degildir. Vucut savunmasidir. Akcigerlere inmeye calisan bir mikrop var ve vucut oksurerek bu mikrobun akcigerlere inmesini onlemeye calisiyor. 19 ve 20 Asir da, sirf bu yuzden (Oksurugu sip diye kesen Kodeinli ilaclar) sayisiz hasta bu ilaclar sonucu olmuslerdir. Yazilarimi okuyun! 5-7 yaslar arasi bu sekilde gecer. Benim anlattiklarima devam edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|