|
2 yaş asisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2018 Saat 21:17 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Merhabalar kadir bey kızım 17 Aralık aşı günü ama biz 13 aralıkta yaptırabilirmiyiz tam gününde olmasının bir farkı varmı
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117396 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4 gunden bir sey olmaz..
|
![]() |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar kadir bey
kızım 2 yaş aşısını bugün yaptırdık tek aşı hepatita oldu ancak aşı şemasında eksik aşı yok sizin şemanıza göre ancak bizim kızın aşı ayları ile şemanız uymuyor. sıkıntı olurmu ası tutmasını etkilermi bizim aşılar aşağıdaki gibi oldu ekstra zature asısıda yaptırıyım diyorum baska devletin karşılamadığı yapılmasını önerdiğiniz aşı varmı şemanızı inceledim ben göremedim hocam birde 2 yaş altı zaturre aşısı konjuge pnömokok aşısıdır Her yıl ülkemizde doğan tüm bebeklere Sağlık Ocağı ve Ana Çocuk Sağlığı Merkezleri'nde ücretsiz olarak yapılmaktadır. yazıyor internette ancak bugün sağlık ocağına sordum özel aşı devlet karşılamyor diyor.
Düzenleyen yagmurb - 18 Ara 2018 Saat 17:14 |
![]() |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117396 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfadaki; Asi semasina uyun.. Saglik ocaklari; ASLA ilim veya bir BILGI ile is yapmazlar.. Tamami; kafalari calismayan ve sadece "Emir-Komuta" zinciri ile asi yapan kimselerdir..Devletin'de ne halt yedigi/yiyecegini kimse bilemez. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2018 Saat 23:11 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|