|
2 yaş konuşamama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafanin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 06:08 |
Merhabalar hocam kızım 28 aylık ve hala konuşamıyor baba hadi gel dede abi bunlar dışında başka kelime konuşmuyo ancak isteklerini söyleyemese de anlatıyo su isterse bardağı ve su şişesini getiriyor ne denilse anlıyor internette araştırdım biraz otizm belirtisi olabilir yazıyo size sormak istedim bu durumda ne yapmamız gerek
|
|
![]() |
|
Mustafanin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve göz kontağını kısa süre kuruyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne mi yapmaniz gerekir?
Size 2 yasindaki bir cocugun "konusmasi gerekir" diye kim akil verdi ise, once onun poposuna tekmeyi yapistirin! Sacmalamasinlar. 4 yas bitene kadar isterse, sedece; "digil-digil" biye diyebilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
Çevreden niye konuşmadı doktora mı görürseniz dediler o yüzden sormak istedim teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|