Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 yaş sendromu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu2 yaş sendromu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1046
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 13:27
seni çok iyi anlıyorum benimkide artık yememeye başladı sadece süt elinden gelse akşama kadar süt içecek bu arada sen emziriyormusun az emsede yemelerini çok etkiliyo ben bunu farkettim ramazandan önce bıraktık emmeyi süte başladık bende dışarı çıktığımda aynen senin yaşadıklarını yaşıyorumTonguemecbur kalmadıkça çıkmıyorum daha doğrusu çıkmak istemiyorum artık dr a mı götürsem diye düşünüyorum Crydün mesela pazara gidelim dedik arabasında oturmak istemedi oturduğunda arabasını sadece babası sürecekmiş ben elimi sürdüğümde bastı çığlığı Crysonra inmek istedi arabasını kendi sürecekmiş valla ne aldığımı ne alacağımı bilemedim Tonguehemen eve dödük her seferinde bidaha çıkmıcam diyorum ama çıkmak da gerekiyor hadi alışsın aktivite olsun ama yok öle işte oy oy ne dertliymişim bende.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 13:36
Orjinalini yazan: ezo.ege ezo.ege Yazdı:

eminem sabır aşkım be biliyom geriden söylemesi kolay geliyo diyeceksin ama bırak acıktığı zaman yesin ister nasılsa ConfusedConfusedConfused Zuhalin yaptığı yaramazlıkları Egede yapıyo ama annecim ben üzülüyorum dedimmi bırakıyo kuzum EmbarrassedEmbarrassed ben dün akşam Egeye yemek yedirmeye çalıştım canı istemedi herhalde biraz ısrar edince başladı kapıları çarpmaya çarptığı bişey değil buzlu cam var kapılarda inecek kafasına Confused oğlum dur diyorum dinlemiyo baban kızar dedim hemen bıraktı EmbarrassedSmile

Biz üstüne düştükçe bir sinir geliyo çocuklara istemedikleri bişeyi ısrar etmeyegör Tongue
Tamam ısrar etmiyom zaten ve oda zaten yemiyoTonguedün artık mama sandalyesine koyduk öylede zırlıyo böylede yedirecem bunu dedim ama yokCryo şekilde yarım kase yedi,hani normalde yesede arada bi canı istemezse neysede yeme yeme nereye kadarConfusedinan 1 yaş pantolunu belinde durmadığından yerde sürünüyoCryCryCryhiçbişiy yakışmıyo üstüne elbiseler boyu iyi ama üst bende bol bol eyrelti duruyoCryyarın düğünde ne giydireyim dedim bişiy bulamadımConfusedzaten denettirmediki hiçbişiyini çukardım orda duruyoConfused
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 13:39
Allah yardımcımız olsun sabırla atlatacaz başka çözüm yok ConfusedConfused 
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 13:44
Orjinalini yazan: iremnur iremnur Yazdı:

seni çok iyi anlıyorum benimkide artık yememeye başladı sadece süt elinden gelse akşama kadar süt içecek bu arada sen emziriyormusun az emsede yemelerini çok etkiliyo ben bunu farkettim ramazandan önce bıraktık emmeyi süte başladık bende dışarı çıktığımda aynen senin yaşadıklarını yaşıyorumTonguemecbur kalmadıkça çıkmıyorum daha doğrusu çıkmak istemiyorum artık dr a mı götürsem diye düşünüyorum Crydün mesela pazara gidelim dedik arabasında oturmak istemedi oturduğunda arabasını sadece babası sürecekmiş ben elimi sürdüğümde bastı çığlığı Crysonra inmek istedi arabasını kendi sürecekmiş valla ne aldığımı ne alacağımı bilemedim Tonguehemen eve dödük her seferinde bidaha çıkmıcam diyorum ama çıkmak da gerekiyor hadi alışsın aktivite olsun ama yok öle işte oy oy ne dertliymişim bende.
Ben en son pazara gittiğimde ağlayarak döndümCryarabanın sapı dolu inecem diye tutturdu bastı yaygarayı arabayı bırakamıyom geriye devriliyo artık sinir bastı herkes bişiy söylüyo çıkardım arabadan hadi tut tutabilirsenConfusedarabayımı onumu taşıyacam bilemedim onca yükle ve ramazndan beri pazara çıkmıyomConfused

Havalarda soğudu biz genelde dükkana gidiyoz dönüp dolaşıp dükkana geliyoz ve her seerinde eşimle kavga edip eve çıkıyomCryoaryıda hallediyoConfused

İnşaşllah gecer bu süreç valla kızımla keyifli vakit geçirmeyi özledimCryyese gerçekten bu yazdıklarımı gözüm hiç görmüyo sabahta bişiy yemedi o yüzden şimdi ilgilenmiyomConfusedönce mutfak sonra odası şimdide çantasını deşti ev ortadaConfusedhadi oynayalım dediğimdede ilk yaptığı buzdolabına beni götürmek,benimki süt bile içmiyo içse onada razıyım,sadece mısır yiyo cıngarsız tek yediği mısır ve cipsDeadmemeyi artık mümkün olduğunca vermiyom kesecem
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1046
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 15:41
bencede sen bir an önce kes yemeye başlar ozaman hem sütede alışır eşimle bende aynı sorunu yaşıyorum dışarıdayken  o daha dayanamıyo Allah bizlere sabır versin
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 17:24
Arkadaşalr saç çekme problemi yaşayıp ta çözen varsa lütfen burada iki satır birşeyler yazsın. Kafamızda saç kalmayacak bu gidişle.
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2008 Saat 22:38
tepki verme normal bişey yapıyormuş gibi davran baktıki sinirlenmiyorsun hemen vazgeçiyorlar Big%20smile tam inatlaşma dönemleri Big%20smile
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.