| 

2,5 aydır her dakika öksürüyor | 

Yanıt Yaz  
   | 

| Yazar | |

ruzgargulu  

Üye  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı ruzgargulu 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: 2,5 aydır her dakika öksürüyorGönderim Zamanı: 27 Mar 2020 Saat 00:18  | 

| 

Hocam merhaba  

Kızım 5 yaşında tam 2,5 aydır sürekli kuru kuru öksürüyor.uyuduğu an duruyor.uyanır uyanmaz başlıyor gün içinde max 10dk arayla özellikle öğleden sonra min 20sn arayla sürekli gıcık gibi öksürüyor. Basit bir griple başladı 15 gün evde dinlendirdim bal limon serum fizyolojik ve buhar yaptım geçmedi KBB ye gittik deloday verdi geçmedi bu sefer hem beyaz hem yeşil akıntı var dedi sudafed augmentin levmont verdi .genizini sürekli yıkıyorduk antibiyotik bittikten sonra yeşil akıntısı bitti ama öksürük devam etti.çocuk hekimine gittik allerjik diyerek 3 gün allerset şurup devamında singulare verdi . 1haftadır hiçbir değişim yok. Çocuğum öksürdükçe ben tükendim ne olur bana bir yol gösterin bunun sebebi nedir nereye gitmeliyim?öksürük dışında hiç bir şikayetimiz yok  | 
 |
![]()  | 
 |

Dr.KadirTugcu  

Uzman  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Dr.KadirTugcu 
      Teşekkürler(1)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 27 Mar 2020 Saat 02:23 | 

| 

Bunlar virutik oksurukler.. Turk doktorlari, yeminli olduklari icin, ASLA Grip teshisi koymazlar.. Onlara gore her oksuruk, Ya allerji, yada Astim dir.  

Sakin bu doktorlara inanmayin. Surecin gecmesini bekleyin. Gordunuz iste, verdikleri ilaclar hicbir ise yaramadi!! Sabirli olun, sadece benim dediklerimi uygulayin. Simdi bu doktorlara; "Gecmedi" diye gidin, size; "Sahtekarligin 2. Safhasi" ilaclarini verirler.  | 
 |
![]()  | 
 |

plazma  

Üye  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 28 Mar 2020 Saat 20:58 | 

| 

Hocam merhaba.ayni durum bizde de var.1 ayı geçti 5 yaşındaki kızım sürekli öksürüyor.baska hiç bir rahatsızlığı yok keyfi yerinde.sonra bende de başladı.işim gereği kumaş dolu bir ortamda bulunduğumuz için toza bağladık durumu ama geçmek bilmiyor.kizima alerji dediler deloday verdi doktor.biraz kullanıp bıraktık.ilginc olan şimdi 9 yaşındaki oğlumda da başladı öksürük

Ama yine başka hiç bir rahatsızlığı yok.sadece öksürük.herhangi bir virüs sebebiyle mıdır sizce.ayrica kullanmamamiz gereken kortizonli burun spreyi dedikleriniz hangileri oluyor bu arada?kızım için nazoster kullanıyoruz.bu kortizonlumudur Hocam bu arada dün itibariyle bende boğaz ağrısı başladı.bademciklerim sis gibi.yutkunurken çok acıyor.hayirlisi... 
Düzenleyen plazma - 29 Mar 2020 Saat 01:08  | 
 |
![]()  | 
 |

Dr.KadirTugcu  

Uzman  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Dr.KadirTugcu 
      Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 03:10 | 

| 

Turk doktorlari viruslar hakkinda hicbir sey bilmezler.. oyuzden butun Griplere ya antibiyotik verirler, veyada, Astim/allerji gibi sacma sapan teshisler koyarlar. 

SAKIN oksuruk nedeni ile Turk doktorlara gitmeyin. Nazoster, bal gibi "KORTIZON" dur. Kullandiginiz surece, SAHTE iyilik halleri ile gozunuz boyanacak, ama her seferinde daha sik ve daha uzun enfeksiyonlar gecireceksiniz. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okuyun.. Tabiiki, bu ilac yuzunden SIUREKLI hasta oluyor, ve o pust doktor'a muntazam gelir oluyorsunuz.  | 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
|       

Tweet   	
    | 

| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

|