|
3.5 yaş havale |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2024 Saat 13:02 |
Hocam 3.5 yaşında 19 kilo oğlum havale gecirdi. Sabah uyandiginda bir sorun yoktu. Sabah 8 de uyandi, 11 gibi ateş inip cikmaya başladı herhangi bir sey yapmadik. Gözlerini dikti, vücudu kasıldı, havale gecirdi biraz da istifra etti. Açık havaya çıkardık, elini yüzünü yıkadık kendine geldi ama ara ara titriyor. Ne yapalim? Cok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vücut ısısı ve ortam ısısı farkli oldugundan oldu muhtemelen de grip olacak geçtiğimiz hafta mikroplarlq cok haşır neşir oldu bir sekilde kaptı diye düşünüyorum. Üşüyor titriyor yine sıcak tutmaya devam edelim mi diye sormak istedim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates veya Havalenin HICBIR zarari yoktur!
Usuyor ise, atesinin cikacaginin isaretidir. Usuyor ise; ortun, hic korkmayin, Turk doktor palavralarina da kanmayin. Yazilarimi MUTLAKA okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Hepsini okuyorum hocam. Ikinci kez havale gecirdi bugun. Gecen yil da ayni günde 2 kez geçirmişti. Ben siz cevap yazana kadar, yine gripte oldugu gibi giydirdim, terlettim. Gündüz olması degil de gece uyurken böyle bir durum olursa fark etmeyiz diye düşünüyorum. Normalde 1 dk içinde kendine geliyor.
Açık havaya çıkarınca elini yüzünü yikamamizin sakıncası var midir? Gündüz uyurken birden gözlerini açıp havale geciriyor. Gece de ayni durum olur ve fark etmezsek ve hatta bu zamana kadar fark etmediysek sorun olur mu, sürekli takip etmemiz mümkün değil.çok teşekkürler |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gece OLMAZ!!! Beynin en fazla faaliyette oldugu uyanirken olur. Hicbir onemi yoktur!
Gece gecirse NE olacak... Kac defa anlattim!!! Turk doktor palavralarina kanmayin! Havale esnasinda dili geriye filan KAYMAZ! Havalede "kasilma" durumu vardir, dil ASLA geriye kacamaz, kacacagi bir yer YOKTUR! Dilin geri kacmasi "gevseklik" durumlarinda olur. Anestezi veya sok gibi durumlarda!! Turk doktorlari bunlari bilmezler!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|