Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3.5 yaş havale
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

3.5 yaş havale

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mevsimrüzgarı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 390
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mevsimrüzgarı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3.5 yaş havale
    Gönderim Zamanı: 25 Şub 2024 Saat 13:02
Hocam 3.5 yaşında 19 kilo oğlum havale gecirdi. Sabah uyandiginda bir sorun yoktu. Sabah 8 de uyandi, 11 gibi ateş inip cikmaya başladı herhangi bir sey yapmadik. Gözlerini dikti, vücudu kasıldı, havale gecirdi biraz da istifra etti.  Açık havaya çıkardık, elini yüzünü yıkadık kendine geldi ama ara ara titriyor. Ne yapalim? Cok teşekkürler.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mevsimrüzgarı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2024 Saat 15:07
Vücut ısısı ve ortam ısısı farkli oldugundan oldu muhtemelen de grip olacak geçtiğimiz hafta mikroplarlq cok haşır neşir oldu bir sekilde kaptı diye düşünüyorum. Üşüyor titriyor yine sıcak tutmaya devam edelim mi diye sormak istedim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119008
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2024 Saat 19:36
Ates veya Havalenin HICBIR zarari yoktur! 
Usuyor ise, atesinin cikacaginin isaretidir. Usuyor ise; ortun, hic korkmayin, Turk doktor palavralarina da
 kanmayin. 
Yazilarimi MUTLAKA okuyun. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mevsimrüzgarı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2024 Saat 22:07
Hepsini okuyorum hocam. Ikinci kez havale gecirdi bugun. Gecen yil da ayni günde 2 kez geçirmişti. Ben siz cevap yazana kadar, yine gripte oldugu gibi giydirdim, terlettim. Gündüz olması degil de gece uyurken böyle bir durum olursa fark etmeyiz diye düşünüyorum. Normalde 1 dk içinde kendine geliyor. 
 Açık havaya çıkarınca elini yüzünü yikamamizin sakıncası var midir?
Gündüz uyurken birden gözlerini açıp havale geciriyor. Gece de ayni durum olur ve fark etmezsek ve hatta bu zamana kadar fark etmediysek sorun olur mu, sürekli takip etmemiz mümkün değil.çok teşekkürler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119008
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 03:12
Gece OLMAZ!!!  Beynin en fazla faaliyette oldugu uyanirken olur. Hicbir onemi yoktur! 
Gece gecirse NE olacak... Kac defa anlattim!!! Turk doktor palavralarina kanmayin! 
Havale esnasinda dili geriye filan KAYMAZ! Havalede "kasilma" durumu vardir, dil ASLA geriye kacamaz, kacacagi bir yer YOKTUR! 
Dilin geri kacmasi "gevseklik" durumlarinda olur. Anestezi veya sok gibi durumlarda!! 
Turk doktorlari bunlari bilmezler!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.