Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3.5ay ses kısıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3.5ay ses kısıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Arelinko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Konu: 3.5ay ses kısıklığı
    Gönderim Zamanı: 25 Oca 2014 Saat 11:31
Hocam iyi günler dilerim öncelkle. 3.5 ayında oğlumuz.. 2 gündür sesi kısıldı ve arada minik minik öksürüyor ama şiddetli diil.. Son bi haftadır biraz fazla ağladı acaba boğazı mı tahriş oldu yoksa bi enfeksiyon mu söz konusu bilemedik.. Ateş yok. 3,5 aylık bebekte ne yapabiliriz .. Eski maillerinizi okudum genelde limonlu bal serum fizy. Coldmix önerilerinde bulunduğunuzu okudum fakat yaş daha büyük çocuklarda.. Biz serum fizy ile burnu açıoz tıkalı olduğunda ama cold mix alt sınırı var mı kullanım için?biz doğsuğundan beri hiç ilaç kullanmadık anne sütüne güvendik hep ve böyle ufak problemler için hastaneye götürmek istemiyoruz.. Bu kadar yoğun viral enfeksiyonun kol gezdiği bir dönemde zaten hadtaneler enfeksiyon odağı haline geliyor galiba...ses kısıklığı ve hafif öksürükiçin ne yapabiliriz hocam.. Ayrıca dün evde tatrttım kendim bebe tatrısında kilo 6800..Teşlekkürler şimdiden
Rahat bırakın büyüsün
Yukarı Dön
Arelinko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2014 Saat 19:30
Hocam bugün tekrar bi tartalım dedik salsun bi dr arkadaşımız tartı getirdi iki gündür evde olunca bakalım dedik... Dün kilo 6800 çıktı bugün 6680 çıktı.. Anlayamadık gerhalde ayarda bi yanlışlık yaptık diye düşünüyoruz.. Bir günde 120 gr kaybeder mi bebek.. Baya hareketlendi ya ondan olur mu kilo kaybı.. Emnede hala isteksiz biberona saldırıyor.. Bu akşam ilk kez mama vericez..
Rahat bırakın büyüsün
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119775
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2014 Saat 21:01
Kullandiginiz terazinin ayarini kontrol edin.Ayrica: Teraziyi koydugunuz satihin egri olmasi bile ayarini bozar. Tartmadan evvel, kaka yapti ise, o bile fark ettirir...
Aclik-tokluk ile kaka renklerinin durumunu okuyun.
Grip geciriyor. Sizden gecen antikorlar, bebegi korur, ama sizi hasta edebilen Grip mikroplari, bebegide hasta edebilir..
Grip icin anlattiklarimi sizde kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.