|
3 aylık bebeğim kakasi yesil ishali var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hayriye yılmaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayriye yılmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eki 2023 Saat 17:43 |
Merhaba 3 aylık bebeğim bir kaç gün önce akşam ateşlendi 38.5 dereceydi ateşi sabaha geçti iki gün sonra hapşırma başladı sonrasında bunu burun ve hırıltılı öksürük takip etti sonrasında kakası yeşillenmeye ve sümüksü olmaya başladı bugün tam yeşil oldu hafif ateşi var şuan ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal diyebilmek icin; kaka sayisinin gunde 7'den fazla olmasi gerekir.
Kilo takibi yapin. Kilo aliyorsa, cok yedigi icindir. Hastalik olsa, mevcut kilosunu kaybeder.
|
|
![]() |
|
Hayriye yılmaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayriye yılmaz
Pişik olmuş baya kötü hocam burun Hırıltısı ve hırıltılı öksürük için ne diyebilirsiniz hocam
Düzenleyen Hayriye yılmaz - 04 Eki 2023 Saat 21:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pisik kremi olarak, daima; Desitin, SebaMed, Popolin, Nivea gibi kremleri kullanin.
Kizarik olugunda; gunde 2x1 pisik kremi yerine, Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayriye yılmaz
Ben hep bepanthol kullanıyorum eğer çok kızarıklık hametan sarı soruyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayriye yılmaz
Sağlık ocağında ki doktorumuz çok kızarırsa hametan kullanmamizi önerdi hatta şimdi kafasındaki konaklar için de hametan yazdı bize
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her 2 kremde pisik durumlarinda; HICBIR halta yaramazlar.
Pisik ile ilgili HER cevabimda sakin bu iki ilaci kullanmayin diye bilhassa belirtiyorum.. Bunlarin kullanim alanlari tamamen farklidir. Bu doktorlar; ilac muessillerinin verdigi iki tukenmez kalem ugruna, cocuklarinizi harciyorlar!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Eki 2023 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayriye yılmaz
Teşekkür ediyorum hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|