Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3  SORU ...Bademcik geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3 SORU ...Bademcik geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Konu: 3 SORU ...Bademcik geniz eti
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2010 Saat 03:16
Sayın hocam.. sayenizde ilaç kullanmadan koca yazgeçirdi 5.5 yaşındaki kızım.. oysa her vesile ile gittiğimiz doktorlar( aşı- kawasaki kontrol-genel kontrol) herseferinde enfeksiyon geçirdiğini.. geniz akıntısının mevcudiyetini ve BADEMCİKLERİNİN İRİLİĞİNİ SÖYLEDİLER! aşı bile yapmadılar.. sizin sakın dediğiniz bi ton ilaç yazdılar..evet geniz akıntısı kaynaklı öksürük yaz boyu geldi- gitti ama sizin metodlarla hiç sıkıntısız bertaraf edildi:) 1. sorum:badenciK iriliği genetik  olabilirmi..?? geniz eti varsa ki HERKES KBB YE gitmemi sakıl veriyor-eğer ağzı açık uyuma -gece horlama bizimki gibi aylarca sürerse ÇOCUKTA GELİŞİM BOZUKLUĞU-AĞIZ DİŞ YAPISINDA BOZULMA BİLE YAPAR ve ağızdan alınan nefes yüzünden çook sık hasta olur deniyor..oysa sizi hatim etmiş bir hayranınız olarak, ileri yaşlarda daha az enfeksiyon yaşadığında bu lenf lerin-yüksek ihtimalle - kendiliğinden küçüleceğini de biliyorum.. ama bu süreçte ANLATILAN BU BOZUKLUKLARI YAPAR MI?.. 2. SORUM: GENİTAL BÖLGESİNDE SİVİLCECİKLER TARZI KAŞINAN KIZARIKLIKLARI ,PİŞİK SANIP-ÇİNKO OKSİTLİ KREMLERLEDEN FAYDA GÖREMEYİNCE -mantar- teşhisi aldık. kızcağıza menepoz kadınların bölgesel hijyeni için verilen seba m...şampuan verildi-2 günde bir yıkamamız için.hergün iç çamaşırıda değiştiriyoruz halbu ki...fakat geçmedi.. kaşıntı yok ama acı var ve hala kızarık.. nerdeyse 2 ay oldu.medakasol de kullanıyorum ama başkaca bir pomat var mı..?? ? 3. SORUM:İkimizinde boğazı acıyordu ama kızım bugün çok mızmızlanca fenerle baktım. çok iri bademciklere ,kırmızılı-beyazlı lekeler  eşlik ediyordu.dilde sarı-beyaz paslı.. koku alacak burnum kalmadığındanCry hemen götürüp hızlı A stre.. beta baktırdım . NEGATİF.Smile. hemogram ise;WBC=13.66/LENFOSİT=17,5/MONOSİT=8.0/GRANÜLOSİT=73,3 idi ve MONOSİT SAYISI =1,09---GRAN .SAYISIDA=10,01 diye .. wbc çok yüksek olmasa da BAKTERİYEL ENFEKSİYON DENDİ- ab agumenti... dayaTıldı.. siz NE DERSENİZ odur . hocam.. HeNüz vermedim..öksürük tedavimi yapıyor-ATEŞLEDE UĞRAŞMIYORUM. AMA gerekiyorsa da BAŞIMA İŞ AÇMIYIM DİYE ab . veririm SİZ DERSENİZ tabii:)) saygı-sevgi ve teşekkürlerimle..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2010 Saat 11:35
1- Eğer mantar teşhisi doğru ise, Nibulen veya Trosyd krem kullanmanız gerekirdi. Bazen aşırı temizlikten olabiliyor.
2- Gece sıkıntılı solunumu varsa, Cold-mix kulanın, bademcikleri kendiliğinden küçülür, ama geniz eti problem oluyorsa alınabilir. Önce benim eski maillerde anlattıklarımı uygulayın.
3- Antibiyotik gerekiyor. Kullanın.
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2010 Saat 18:19
sevgili hocam.. RABBİM SİZE DERT TASA  göstermesin..Star saoğolun-hep var olun.. vee ne olur çoğunu  çocuğumuzun doğumundan beri tabıdığımız MESLEKTAŞLARINIZA karşı duyduğumuz güvensizliği ve bunun bedelini sizin zamanınızı alarak SİZE ÖDETTİĞİMİZTongue için bizi affedin.. nir kez daha sonsuz teşekkürlerimle..saygılar..Clap
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2010 Saat 10:58
KizBebek
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2010 Saat 14:58
sayın hocam.. çok özür dileyerek 1 sorum daha olacak:dediğiniz üzre A.b. AGUMENT..400/ 57 alıyoruuz 4 gündür.. gerisi ballı-limon/cold-mix..amamaalesef burnu açmaya cold-mix ve serım fiz. yetmediğinden 5 gündür bide otrivine ped. fıslatıyorumSleepyama bu sabah KULAĞIM ağrıyor diyincede illiadin damlattım burun deliklerine 2 şer damla.. hemen ağrıyı kesti sayenizde ..de .. şimdi 5 GÜN OTRİVİN ÜSTÜNE İLLİADİN i BU KADARLA BIRAKMADAN 3 GÜN- GÜNDE 2 KEZ DE ONA DEVAL ETMEM BİR SAKINCA DOĞURUR MU BURUN DAMARLARI YADA KANALLARI AÇISINDAN.. endişe etttim yani..Confused
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2010 Saat 20:57
Burada oluşacak fayda , olabilecek zarardan daha önemli olduğundan kullanın. 3 günü geçmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.