Kadir Bey Merhaba
kızım 28 aylık oldu gecen dr a goturduk bir dolu sey soyledi geldik bilgi ve onayınıza ihtiyacım var Hocam
1- kızım 2 yasını bıtırmek uzereyken ek gıdaya gecti sizin tavsiye ve desteklerinizle oncelikle tesekkur ederim. beslenmesinde yine tabiki sadece sizi dinliyorum kızım izin verdiğince günlük beslenmesi genelde soyle
- 4-5 adet muz
- 1 tama yakın tahıllı simit
- 1 su bardagı kadar yogurt
- en az 2 kofte kadar kırmızı et
- tarhana yada sebzeli makarna yada pilav
- 4-5 kez emer
bunları az buldu ozellikle kırmızı et yemesin dedi bunu cok umursamadım cunku sızın yazılarınızı okudum fakat ben kuzu eti yiyor diyince dediki vereceksende kuzu eti sakın verme kalitesiz protein ve gorunmez yaglar var dedi, gercekten boyle birsey var mı?dana eti mi vermem lazım ona gore kırmızı et yerine balık vermeliymişim arada veriyorum degişiklik olsun diye ama kırmızı et yerine degil. yalnız yumurta pek sevmıyor arada makarna ile veriyorum ama pek sevmiyor yinede vermeli miyim hergun ? peynir hiç sevmedi yani kahvaltı olarak anne sütü muz ve simit yiyor bu eksiklik mi?birde ekstra inek sütüde vermeli miyim? ( kilo:12600 boy:91 bas:47,9)
2- yeni bir ası cıkmıs onu yapmak istedi ama size sormadan yaptırmadım yan etkileri pek hosumada gitmedi , asının adı menactra. hocam yaptırmalı mıyım bu asıyı sizce?
3- artık vitamin verme dedi minadex veriyordum d vitamininede gerek yok dedi sizcede oyle mi keseyim mi?
simdiden tesekkur ederim degerli fikirleriniz için