|
3 yaş dışarıdan belli olan lenf bezi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2022 Saat 19:16 |
.
Düzenleyen Ercan52 - 16 Kas 2022 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir onemi yok. SAKIN Turk doktorlara bunun icin gitmeyin, caniniza okurlar.
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yazın bir profa gitmiştik o elle muayene edip sorun yok demişti şu anda ben elle muayene ettiğimde ele 3,4 adet geliyor fakat haraketli benim anlayamadığım şu sevgili hocam neden dışarıdan bu kadar çok belli oluyor ve 1 senedir bu halde :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuzbin kere anlattim!!!
Bu yasta henuz antikorlar olusmadigi icin, hastaliklarla Lenf sistemi mucadele ederler ve BUYURLER! Zamanla antikorlar olusunca, Lenf sistemine daha az is dusunce kuculurler. Bagisiklik ile ilgili Makale ve Forum cevaplarini okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Kas 2022 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
Anladım sevgili hocam,
o zaman bu şekilde dışarıdan gözükmesi bu yaşlarda normal olarak anlıyorum ve zamanla küçülecekler
|
|
![]() |
|
Hocam şunuda söyliyeyim normalde bu kadar belli değillerdi fakat son 5 gündür burun akması ve hapşıruk var. Bu sebeblerden dolayısıyla da büyümüş olabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ust uste enfeksiyon (viraller dahil) buyumesine sebep olur.
|
|
![]() |
|
symguclu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Hocam merhaba,benim oğlum 13 yaşını bitiriyo,ondada sürekli lenf nodlarında şişlik oluyo. 5 yaşındaki çocuk için “bu yaşlarda normal” diye belirttiğiniz için soruyorum, benim oğlumun artık bukadar şişmemesi gerekmez mi? Bir nezle dahi olsa ceviz büyüklüğünde elimize geliyor. Ergenlik dönemindede olabilir mi böyle ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|