Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 38.haftada bebek kaybı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu38.haftada bebek kaybı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 07:57
rabbim sabrını versin inş.
ne zordur allah yaşatmasın bir daha Cry
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 08:08
Çok üzüldüm İrmem geçmiş olsun. Rabbim sabır versin arkadaşına. 

Mehtap'cım sanırım seninde böyle bir durumun vardı arkadaşı en iyi anlayacak olan ve acınızı bir nebze olsun hafifletecek olan sizsiniz.
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 08:19
Rabbim sabırlar versin inşAllah ...
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 10:31
çok üzüldüm. bir yakınımda aynı haftada bebeğini kaybetmişti. bir sabah hiç hareket olmadığını ve sanki karnının boşaldığını hissetmiş. apar topar hastaneye gidiyorlar ve malesef bebek ölmüş. epiduralle bebeği aldılar. ve malesef bebeğin ani ölüm nedeni bulunamadı. halbuki tanıdığım bilinçliydi, dikkatliydi, kontrollerini aksatmazdı. ömrü o kadarmış demekten başka birşey gelmedi kimsenin elinden. tabi ateş düştüğü yeri yakıyor. zamanla tanıdığım toparlandı, yeniden hamile kaldı..şimdi 1,5 yaşında kızı var. allah sabır versin, zor bir durum. bana hamileliğimin 5. haftasında kalp atışı yok kürtaj olmalısınız demişlerdi de ne kadar üzülmüş ve ağlamıştım. 2. çocuğum olmasına rağmen.. ya 9 ay taşıyıp kaybedenler neler hisseder kimbilir. ama allah sabrını da verir heralde..
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 10:42
çok üzüldümm Cry Allah sabır versin.. neden böyle olmuş? çok korktum Cry Rabbim kimseye yaşatmasın..Cry
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 10:58
melek olmuş bebişi...çok zor bir durum, Allahım yardım etsin sabır versin, ilk fırsatta bebek sahibi olmayı nasip etsin...acılarını unutması için güzel şeyler yaşasın
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 11:18
Çok üzüldüm.Allah sabır versin...Benim bir arkadaşımda  7.5 aylık hamileyken bebeğini kaybetti.Anlayamamış öldüğünü,ordan oraya savrulduğu için onun hareketlerinden.Sonra garip bir annelik içgüdüsü,doktora gitti.Bebek ölmüş.Suni sancıyla bebeği doğurttu doktoru.Bayram arefesine denk geldiği için,izmir e patolojiye götüremediler.Doktorlar götürün demişti...1.5 yıl aradan sonra  şuan bebek bekliyor yine.Ve yine yürekleri ağzında.Bebeğin bulunduğu yerdeki su azalmış...Hareketi az olsa hemen doktora koşuyorlar....Başka bir arkadaşımda 6 cı ayında kaybetti bebeğini,anne hamileyken romatizma olmuş(normalmi;kalp romatizmasımı bilmiyorurum) tavsiyem hamileyken bütün testleri yaptırsın...Allah sağlıklı yeni bir bebek versin dilerim.
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 13:38
Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

Çok üzüldüm İrmem geçmiş olsun. Rabbim sabır versin arkadaşına. 

Mehtap'cım sanırım seninde böyle bir durumun vardı arkadaşı en iyi anlayacak olan ve acınızı bir nebze olsun hafifletecek olan sizsiniz.
Allah yardımcısı olsun ne diyim bazı acılar malesef hafiflemiyo hatırladığın anda aynı duygular yine geliyo unutmak en iyi çözüm o duygudan uzaklaşmak en toparlayıcı çözüm bi kez konuşup rahatlamak ve bi daha anmamak unutturacak faliyetlerde bulunmak bence tek çaresi kabullenmek biraz zaman alıyo ama üzeri açılmadıkca zamanla kapanıyo 
keşke okumasaydım Lamp
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.