Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 00:16 |
sizi üzmek istemem ama bişey sormak istedim bende 26 haftalık hamileyim bendede amniyon sıvı azlığı sorunu var siz bebeğinizin vefatını fark ettinizmi 
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 702
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 00:38 |
başınız sağolsun, Allah sabrınızı versin...
düşük öykünüz var mı hiç... bir de ölüm sebebini neden bu kadar çabuk Allaha bıraktınız, yani takdir Allahtan elbet de bir araştırsalardı sebep nedir...
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
 |
burak7
Altın Üye
Puanlar: 345
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 10:39 |
MELEKANNESI35 Yazdı:
[
canım benim akrabamın ölen bebeği 2. çocuğu olacaktı. 10 yaşında 1 oğlu vardı. arada 1 düşüğü vardı. 38. haftada bebeği karnında öldü malesef.. sonra uzun bir süre kendi istemedi bebek. 1-2 yıl sonra istemeye başladı. 2 kez hamile kalıp düşük yaptı. 3.de tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir doğum yaptı çok şükür.. ölen bebeğini epidural sezeryanle almışlardı. |
Benimde 2.bebeğimdi.10 yaşında bir oğlum var.Allahım ona ömür versin. Bu bebeğimde kız olacaktı.Şimdi tekrardan hamile kalmayı çok isterim. ama çok riskli çünkü 3.sezeryanım olacak.6 ay beklemen yeterli dedi doktorum. [/QUOTE]
demesi kolay, yaşayan bilir ama inan benim gördüğüm zamanla acın hafifliyor. akrabamda birebir gördüm, hatta metanetine hayran kalmıştım. yılma, moralini yüksek tut, birdaha bunu yaşayacaksın diye birşey yok. istediğin zamanda allah gönlüne göre versin inşallah..
|
 |
lagrima
Kıdemli Üye
Puanlar: 624
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 12:04 |
MELEKANNESI35 Yazdı:
SELAM ARKADAŞLAR,
MALESEF 1 AY ÖNCE DOĞUMA GÜNLER KALA BEBEĞİMİ KIZIMI MELEĞİMİ KAYBETTİM. ŞU ANDA İÇİNDE BULUNDUĞUM DUYGULARI TARİF BİLE EDEMİYORUM. ANCAK TABİKİDE ALLAHIN TAKDİDİR DEYİP SİNEMİZE ÇEKMEYE ÇALIŞYORUZ. BENİM GİBİ SON HAFTALARINDA BEBEĞİNİ KAYBEDEN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAK İSTERİM. |
Rabbim sabırlar versin. çok zor.. çok üzüldüm Allah ım kimseye yaşatmasın! 
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 12:33 |
Allah sabırlar versin.Allah gönlüne göre bir evlat daha versin inşAllah
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 13:49 |
Herşeyde vardır bi hayır,inşallah tekrar bebeğini kucağına alırsın..Benim kuzenimde bebeği öldüğü için kürdaj olmuştu,ama hamileliği bu kadar ileri değildi hatırladığım kadarı ile,tekrar anne oldu,hemde 2 kez,Allah yine evlat verecek unutturacak acılarını.
|
 |
MELEKANNESI35
Üye
Puanlar: 8
|
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 00:24 |
beria Yazdı:
başınız sağolsun, Allah sabrınızı versin...
düşük öykünüz var mı hiç... bir de ölüm sebebini neden bu kadar çabuk Allaha bıraktınız, yani takdir Allahtan elbet de bir araştırsalardı sebep nedir... |
TŞK.EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN. ANCAK,DÜŞÜK ÖYKÜM YOK.SAĞLIKLI DOĞAN VE 10 YAŞINDA OLAN BİR ÇOCUĞUM.VAR.BUDA SAĞLIKLIYDI.ANCAK BÖYLE VAKALAR OLUYORMUŞ. DİĞER ÜYE OLDUĞUM KLÜPTE ÇOK ARKADAŞLA TANIŞTIM. ARAŞTIRIPTA BULAMAYAN ÇOK KİŞİ VAR. BENDE YADA PLESANTADA SAPTANAN HİÇ BİR ANORMALLİK YOKTU. ANCAK BU DURUMDA ALLAHIN TAKDİRİ DMEEKTEN BAŞKA BİR ÇARE İNAN YOK İNSANIN ELİNDE.
|
 |
MELEKANNESI35
Üye
Puanlar: 8
|
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 00:26 |
nurten... Yazdı:
sizi üzmek istemem ama bişey sormak istedim bende 26 haftalık hamileyim bendede amniyon sıvı azlığı sorunu var siz bebeğinizin vefatını fark ettinizmi  |
CNM TŞK EDERİM. HAYIR HİÇ FARK ETMEDİM.KONTROLE GİTTİĞİMDE ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM.ÇÜNKÜ RAHİM KASILMALARIM VARMIŞ .BUDA BEBEĞİN HAREKETLERİNE ÇOK BENZİYORMUŞ. SIVI AZLIĞIMDA YOKTU BENİM. KONTROLLERİNİ AKSATMA SIK KONTROLE GİT DERİM. HAYIRLISI OLSUN CNM.HOŞÇAKAL.
|
 |