Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 aylık bebek öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4 aylık bebek öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nalan Gökçe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nalan Gökçe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 23:45
Hocam eşim oğlum için yazdığı kortizonlu kremi getirmiş, hydrocortısone oıntment USP 2.5% adı.
Oğluma bu kremi özellikle Poposu civarında çıkan tabiri caizse sivilceye benzeyen ( bazen ucu İltihaplı gibi oluyor bazen sönük halde kırmızı kabarcık gibi) lekeler için önerir misiniz? Başka bir tavsiyeniz var mı? Sizi çok yorduk...teşekkürler şimdiden
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118655
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2016 Saat 18:21
Iltihapli bolgelerde, Kortizon kullanilmaz. Enfeksiyonu azdirir.
Tahris durumlarinda faydali olur.
Yukarı Dön
Nalan Gökçe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nalan Gökçe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 16:33
Hocam dört aylık kuzumun sesi kısıldı onunla ilgilenmekten teşekkür etmekte geciktik; bizi anlayacağınızı biliyorum. Bu arada Oğluma Yazdığınız kremle ilgili görüşünüzü de okudum, size resim atmak istedim ancak resim Gönderen siteyi açamadım...bu arada Kızın öksürüğü geçmedi hatta gece bile öksürüyor, öyle ki öksürdükten sonra ağlıyor sesi çıkmasa da😌çok üzülüyorum eski haline dönse bir daha🙏🏻oğluma bactrim devam ediyoruz halen arada ağrısını soruyorum çok çok az kaldı diyor. Kısacası her şey için çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118655
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 18:32
Gece oksurukleri icin; yastigini yukseltin, odasi serin olsun ve yastigina; 2 damla ColdMix damlatin.
2-3 hafta surer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.