|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Nalan Gökçe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nalan Gökçe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eşim oğlum için yazdığı kortizonlu kremi getirmiş, hydrocortısone oıntment USP 2.5% adı.
Oğluma bu kremi özellikle Poposu civarında çıkan tabiri caizse sivilceye benzeyen ( bazen ucu İltihaplı gibi oluyor bazen sönük halde kırmızı kabarcık gibi) lekeler için önerir misiniz? Başka bir tavsiyeniz var mı? Sizi çok yorduk...teşekkürler şimdiden |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iltihapli bolgelerde, Kortizon kullanilmaz. Enfeksiyonu azdirir. Tahris durumlarinda faydali olur.
|
|
![]() |
|
Nalan Gökçe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nalan Gökçe
Hocam dört aylık kuzumun sesi kısıldı onunla ilgilenmekten teşekkür etmekte geciktik; bizi anlayacağınızı biliyorum. Bu arada Oğluma Yazdığınız kremle ilgili görüşünüzü de okudum, size resim atmak istedim ancak resim Gönderen siteyi açamadım...bu arada Kızın öksürüğü geçmedi hatta gece bile öksürüyor, öyle ki öksürdükten sonra ağlıyor sesi çıkmasa da😌çok üzülüyorum eski haline dönse bir daha🙏🏻oğluma bactrim devam ediyoruz halen arada ağrısını soruyorum çok çok az kaldı diyor. Kısacası her şey için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gece oksurukleri icin; yastigini yukseltin, odasi serin olsun ve yastigina; 2 damla ColdMix damlatin. 2-3 hafta surer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|