Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 400 ünite Devit ne demek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum400 ünite Devit ne demek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülşen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesajın Direkt Linki Konu: 400 ünite Devit ne demek
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2008 Saat 13:37

Merhabalar Benal Hanım,

Formdaki yanıtlarınızdan son derece faydalanıyorum. Bu benim ikinci mesajım. Sorularımın cevaplarını formdaki sorularda bulduğum için yazmama gerek kalmıyor. Benim kızım 10 gün sonra 11 aylık olucak. Kilosu 10 boyu ise 72cm. Dişlerimiz hiç çıkmadı. Her saban kahvaltısından yarım saat sonra taze sıkılmış  portakal suyu ile 3 – 4 damla Devit ve 9 damla ferro sanol veriyorum. Ancak formda sizin her gün 400 ünite Devit alması gerekliliğini yazdığınızı okudum. 400 ünite ne demek  ne kadara tekabül ediyor. Ben ayrıcı bir multivitamin kullanmıyorum. Formda okuduğum kadarıyla kullananlar var. Bizim özel bir doktorumuz yok. Gerekli oldukça Çocuk hastanesine gidiyorum. Bu kullandıklarım doğru mu Sağlık ocağından vermişlerdi. İlk aydan itibaren 3 Damla Deviti 4. aydan itibaren ise Ferro sanol damlayı 9 damla olarak kullanıyorum. Hiç damlalarını arttırmadım aynen öyle devam ediyorum. Doğru mu: Siz ne önerirsiniz. Unutmadan bebeğim iştahsız bir bebekti. Sizin iştahsız çocuk ile ilgili yazınızın neredeyse her satırını ezberledim. Çünkü her satırı büyük anlam içeriyor. Allah sizden razı olsun. Şimdi ise sizin sayenizde yemek yedirmeyi, sabırlı olmayı öğrendim. Çok uzun yazdığımın farkındayım, affınıza sığınıyorum. Sık yazmadığım için umarım bağışlarsınız İyi günler dileğiyle saygılar sunuyorum.

Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2008 Saat 18:35
Merhaba...
Kullandığınız D vit. ilacına bağlı olarak 3-4 damlada 400 ünite alıyor olmalı.
Kullandığınız demir damlasını 15 damlaya çıkarın. Kilosuna göre arttırılır. 
Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.