|
5 gün ishalin üstüne kakada kan!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mrvcavuslar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mrvcavuslar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 10:22 |
Kadir hocam 5 gündür yazdiklarinizi okuyorum ama bir türlü cevap bulamadım sorunuma o yüzden rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın.3.5 yasindaki oğlum cumartesi gününden bu yana yoğun bir ishal yaşıyor ilk akşam ateşi oldu.ama devam etmedi sizin yazdiklariniza uyarak herhangi bir ilaç vs vermedim ama öyle şiddetli karın ağrısı ile geliyor dışkılama isteği dün akşamdan beri ara ara kan görüyorum temizlerken.Bazen yoğun yapıyor bazen az oluyor kakası bazen daha yoğun kan bazen daha açık renk dün acile gittim gaita istendi sonuç temiz denildi ama bugün baya yoğun kan vardı kakasinda sadece kan çıkarmış gibi ne yapacağımı şaşırdım
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mrvcavuslar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mrvcavuslar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada oğlum 12kilo 95 cm ilk günün üstüne ateş hiç olmadı ve kusmasi hiç olmadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bactrim surup, gunde: 2x1 olcek, 5 gun verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|