|
5 gün süren yüksek ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Solana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 21:23 |
![]() Kadir Bey merhaba, kızımın çarşamba akşamından itibaren 39.5 larda ateşi var. 5 gündür ateş hep yüksek, gözler çapaksız ama kanlı, burun hafif akıyor. Normalde bu belirtilerle idare ediyorum fakat 5 gündür kolum ağrıyor diyerek uyuyamıyor ve çok huzursuz ve halsiz. Gece ağrısı olup, ağlayıp uyuyamayınca calpol verdim. Ateşi düşüyor ama ağrısı geçmiyor. Bugün test yaptırdık. Sonuçlar burdaki gibi. Doktoru virütik hastalığın üstüne bakteri eklenmiş, antibiyotik almanız şart diyor. Wbc düşük çıkmış aslında. Dilde pas ve koku da yok. Sonuçları değerlendirebilir misiniz? Kızarık Gözü için de natire ve zaditen verdi. Çapak çok az ama çok kırmızı. Teşekkürler şimdiden. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktorun; GERI ZEKALISI iste tam da boyle olur!!! Resmen salak!! WBC:7,47 ve hangi akla hizmet; istedigi Procalcitonin bile (-) geliyor ve HALA "ustune bakteri eklenmis" gibi geri zekalica laflar edebiliyor.. MONO degerinin yuksek olmasi: Enfeksiyoz Mononukleoz lehinedir. Atesiniz 1 hafta kadar surebilir. SAKIN bu geri zekalilarin hastanesine adim bile atmayin.. Bu salaklarin bir eline dustunuzmu, sizi esas gecirdigi hastaliktan daha beter hale getirirler.. Enfeksiyoz Mononukleoz; viral bir hastalilik, kendisine OZEL bir kan tablosu vardir.. Bunun gibi geri zekalilar; kafalari hic calismadigi icin, Losemi bile diyebilirler.. SAKIN, hic bir ilac, hele antibiyotik sakin vermeyin.. Cok agrilari olursa, Calpol kullanabilirsiniz.. Gozu icin, SADECE Netira goz damlasini kullanin..Turk doktorlari ALLERJIDEN BASKA HASTALIK BILMEDIKLERI ICIN, HER HASTAYA BIR ALLERJI ILACI VERMEYI BIR MARIFET ZANNEDERLER. Okumaya devam edin.. Goruyorsunuz, Turkiye'de doktorlarin durumu her sene daha kotuye gidiyor.. |
|
![]() |
|
last ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet. Aynı zamanda gece hayal görmeye de sebep oluyor. Ağlayarak uyandı bir kaç gece bizim kızımız. Bizi görmüyor gibiydi. 1-2 dakka da kendine geldi.
Çok korkmuştuk. Sağolsun Kadir Bey, EM dir demişti. Test yaptırın mono yüksek çıkar demişti. Aynen öyle yüksek çıktı. Gece öyle hayal görürse, ağlarsa, sizi algılamazsa bir süre korkmayın. Kucağınıza alıp sakinleştirin. 39 ve üstü ateş 10 gün filan sürdü bizde Düzenleyen last - 20 Kas 2018 Saat 16:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, nadir olmakla birlikte, boyle hayal gormelerde olabiliyor. Zararsiz bir durum... Sakin Turk doktorlarinin aklina uyup, EEG, MR, Tomo filan cektirmeye kalkmayin.
|
|
![]() |
|
Solana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dediğiniz hayal görmeler kızımda da oldu ama ben rüya görüyor sanmıştım. Antibiyotik kullanmadık, testten sonraki gün ateşi de düştü, halsizliği de geçti. Göz damlasına bile gerek kalmadı. Doktorumuza kalsa antibiyotik şart diyordu. Çok teşekkürler Kadir bey cevapladığınız, yol gösterdiğiniz için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|