Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 gündür ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5 gündür ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şahinaka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Şahinaka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 gündür ateş
    Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 09:23
Hocam merhabalar bebeğim 16 aylık cumadan berli 5 gündür 38,5 ateşi var ara ara düşüp tekrar yükseliyor çok gerek kalmadıkça düşürmedim ateşini ama artık telaşlandım 5 gündür düşmeyince dün çocuk doktoruna götürdük öksürük yok sadece burun akıntısı var tıkanıyor koyu yeşil sümük akıyor serumla açmaz isem ne emebiliyor ne su içebiliyor serumla açınca bol miktarda yeşil sarı sümük geliyor ve çocuk rahatlıyor başka bi şikayet yok ateş ve burun akıntısı dışında . Doktor klamoks yazmış ama alıp kullanmadım . Ne yapmalıyım bu kadar süre ateşe yavaş yavaş tedirgin olmaya başladım 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 11:06
SAKIN bu gibi sebeplerle Turk doktorlara gitmeyin, yapacaklari sey daima AYNIDIR!! 
Astim ilaclari + Kortizonlu spreyler + Antibiyotikler! 
SAKIN verilen ilaclari kullanmayin. 
Bu sikayetler, zaten Gribin sonuna gelindigini gosteriyor! 
Bu ilaclarla cocuk durup dururken daha beter hasta edilecek. 
Yukarı Dön
Şahinaka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Şahinaka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2024 Saat 22:18
Hocam bugün ateşin 9.cu günü sizin dediğiniz gibi hiçbir ilaç vermedim parol bile vermedim ama ateş özellikle akşamları 39 a kadar çıkıp 4-5 saat içinde kendiliğinden geriliyor . Bugünde çıktı be yapmalıyım bu kadar uzaması ateşin normal midir 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2024 Saat 08:44
Normal. Virusler ortalama;3-5gun ates yaparlar. EBV virusu gibi virusler 1 hafta kadar ates yaparlar.
Daima diline bakin! Dili pembe ise, antibiyotik gerekemz.
Tamamen aptallik ornegi olan; "- Atesi 3 gunden sonra olursa antibiyotik baslayin." sozunu dunya'da bir tek 
Turk doktorlari soylerler!
Aralarinda yaptiklari "konsensus" sonucu boyle karar almis(mis)lar!!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Nis 2024 Saat 08:47
Yukarı Dön
Şahinaka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Şahinaka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2024 Saat 09:07
Hocam dil üstü beyaz ama kötü koku yok
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2024 Saat 09:13
Ates+Pas+Koku olacak, tek olarak bulunmalarinin bir anlami yoktur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.