|
5 gündür ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Şahinaka ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 09:23 |
Hocam merhabalar bebeğim 16 aylık cumadan berli 5 gündür 38,5 ateşi var ara ara düşüp tekrar yükseliyor çok gerek kalmadıkça düşürmedim ateşini ama artık telaşlandım 5 gündür düşmeyince dün çocuk doktoruna götürdük öksürük yok sadece burun akıntısı var tıkanıyor koyu yeşil sümük akıyor serumla açmaz isem ne emebiliyor ne su içebiliyor serumla açınca bol miktarda yeşil sarı sümük geliyor ve çocuk rahatlıyor başka bi şikayet yok ateş ve burun akıntısı dışında . Doktor klamoks yazmış ama alıp kullanmadım . Ne yapmalıyım bu kadar süre ateşe yavaş yavaş tedirgin olmaya başladım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN bu gibi sebeplerle Turk doktorlara gitmeyin, yapacaklari sey daima AYNIDIR!!
Astim ilaclari + Kortizonlu spreyler + Antibiyotikler! SAKIN verilen ilaclari kullanmayin. Bu sikayetler, zaten Gribin sonuna gelindigini gosteriyor! Bu ilaclarla cocuk durup dururken daha beter hasta edilecek.
|
|
![]() |
|
Şahinaka ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün ateşin 9.cu günü sizin dediğiniz gibi hiçbir ilaç vermedim parol bile vermedim ama ateş özellikle akşamları 39 a kadar çıkıp 4-5 saat içinde kendiliğinden geriliyor . Bugünde çıktı be yapmalıyım bu kadar uzaması ateşin normal midir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal. Virusler ortalama;3-5gun ates yaparlar. EBV virusu gibi virusler 1 hafta kadar ates yaparlar.
Daima diline bakin! Dili pembe ise, antibiyotik gerekemz. Tamamen aptallik ornegi olan; "- Atesi 3 gunden sonra olursa antibiyotik baslayin." sozunu dunya'da bir tek Turk doktorlari soylerler! Aralarinda yaptiklari "konsensus" sonucu boyle karar almis(mis)lar!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Nis 2024 Saat 08:47 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dil üstü beyaz ama kötü koku yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates+Pas+Koku olacak, tek olarak bulunmalarinin bir anlami yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|