|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2014 Saat 19:33 |
merhaba hocam,
6 aylık oğluma bugun hepatıt b 5 li karma ası pnömokok ve opa asısı oldu.. gunduz yumurta sarısı verdım..hafıf oksurugu vardı bır ıkı gundur..ıhlamur ıcıne az bal ve lımon karıştırıp ıcırdım.. aksam saatlerınde fışkırtır sekılde kustu.. ateşi 38.5 oldu cok halsız ve bıtkın,fazlaca huzursuz duruyor.. ne yapmalıyım? 1.ateş dusurucu yada fıtıl kullanmalımıyım? 2.burnu tıkalı degıl fakat boğazda gıcık seklınde oksuruk var?onun ıcın yapabılecegım bısey varmı? |
|
![]() |
|
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ılave olarak
normalde gunduz 15 dk dan fazla uyumayan bır çocuk..kusmadan once 1 saat kadar uyumuştu..kustuktan sonra suanda uyumaya başladı..uyuyormu baygın gıbı halsızlıkten gozunumu açamıyor ayırt edemiyorum.. dedıgım gıbı normalde uyumayan bır çocuk ve uyurken gogsu normaldekinden daha hızlı ınıp kalkıyor.. nabzını 140 ölçtük.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin karismayin, ilac filan vermeyin, bunyesi kendiliginden duzelir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|