Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6 aylık bebeğin sadece başı çok sıcak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum6 aylık bebeğin sadece başı çok sıcak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lorderco Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lorderco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6 aylık bebeğin sadece başı çok sıcak
    Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 15:24
hocam komşumun oğlu için yazıyorum

hocam komşumun 6 aylık oğlunun sürekli başı çok sıcak daha önce bayılır gibi doktor soğuk havale olabilir demiş ondan olmamış..vücudu norrmal karnı ve başı 40e yakın..annesi fitil veriyormuş burnu tıkallı olduğu için illadin yeni başlamış size sormamı rica etti ..uykusunda uyanıp bağırarak ağlıyormuş aniden yapıyormuş..siz ne dersiniz
Yukarı Dön
lorderco Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lorderco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 15:25
daha önce bayılır gibi olmuş doktor soğuk havale olabilir demiş bir daha bayılmamış..yukarıda yazıyı yalnış yazmışım

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119006
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 19:31
1- "soguk havale" diye bir tibbi terim ben bilmiyorum.. Atese bagli havaleler de; zaten, ilk basta vucut soguktur, sonra isinir.
2- Cocuklarda,metabolizmasi en yuksek olan ve en fazla Oksijen tuketen organ, beyindir... Bu sebeple, bas sicak olur. Takke, bere, baslik kullanmasinlar. Ustu evdekilerinki kadar giyinik olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.