Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6. hastalık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum6. hastalık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6. hastalık
    Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 11:47
Hocam Azra 15 aylık 10 kilo boy 86 cm. 
iki gün önce bacaklarında ayaklarında ve kollarında yoğun olmak üzere nokta nokta kızarıklık oldu. sabah geçmiş gibi görmüştüm öğleye doğru tekrar çoğaldı. doktora götürdüm alerji olabilir 6. hastalık olabilir dedi. ama alt forumu okudum bizde ateş hiç olmadı.  
 farklı bir şehirdeyiz şu anda buradaki kuzeni birkaç yıl önce 6. hastalık geçirmişti. ondan olabilir mi? 
alerji olabilecek değişik bir şey yiyip içmedi daha önce başka bir hastalığından ötürü birçok alerji testi yapılmıştı bir şey çıkmamıştı. herhangi bir huzursuzluğu yok hocam ama sizce kızım ne geçiriyor. bir de annem 5 gün önce beyin ameliyatı geçirdi Azra annem için enfeksiyon riski oluşturur mu? teşekkürler hocam..
12345678987654321
Yukarı Dön
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 13:26
hocam boyu yanlış olmuş
boy:79 cm... kafa çapı:45 cm... küçük mü hocam?
12345678987654321
Yukarı Dön
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 19:53
hocam bir de sabahtan beri tek bacağında dikdörtgen şeklinde daha yoğun bir kızarıklık var bir yere sürttü zannettim önce ama o kısımda tüm vücuduna göre daha net bir şekilde kızarıklık olmuş. nedir hocam bu.. 
12345678987654321
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118576
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 20:29
Dokuntuler; Sinek isiriklari.
Atessiz 6. Hastalik olmaz, iyi uydurmus. Tehlikeli derecede cahil bir doktor.
Kafa capi; ortalamanin altinda ama bir "hastalik" belirtisi olacak kadar DEGIL.... Bosverin. Ne o artik ogrendiler galiba, Bingildak yerine, kafa capina bakar olmuslar.
Yukarı Dön
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 20:56
Hocam iyi anlatamadım o zaman çünkü sinek ısırığı değil bence bi de doktor gördü o da döküntü dedi sinek ısırığını da anlamayacak kadarsa doktorlarımız bi şey diyemiyorum.  kızarıklıklar tek  tek değil çıkıntı halinde değil 20-30 tane değil.. komple,nokta nokta, çil gibi aynı ama çilin deri altında ve kırmızı hali. 
 Bi de annem için tehlike var mı hocam? saygılar..
12345678987654321
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 09:31
1- Dokuntulerin bir resmini gonderin.
2- Azra'nin, anneniz icin tehlikeli olabilmsi icin, "Atesli hastaligi" olmasi gerekir.
3- 4 yasindan evvel Allerji testleri dogru netice vermezler.
Yukarı Dön
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 10:54
teşekkürler hocam.. iki gündür akşam yatarken kayboluyorlar sabah da yok ama öğleye doğru çıkıyor. inanın ben de anlamadım. şu anda yok çıkarsa resim atacağım hocam.
12345678987654321
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 19:09
Isilik olabilir. Terleyince ortaya cikarlar. Serin tutun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.