|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
memre111 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2017 Saat 18:52 |
Hocam merhaba oğlum ağustos 2010 doğumlu. Son bir senedir hemen hergün 2 -3 kez kakasını yapıyor. Bazen ishal bazende normal oluyor. Geçen ay metabolizma uzmanına götürdüm kan tahlilleri normal çıktı. Bi ara gel çölyak testi yapalım dedi ama sizin arşivinizde çölyağın doğustan olan hastalık olduğunu sonradan tanısının koyulmadığını okudum. Bizim problem son 1 yılda arttı. Bazen geceleri uyanıp kaka bile yaptığı oluyor karın ağrısı kaka gelince oluyor. Parazit testleri normal çıktı ki ben ona rağmen andazol şurup içirdim değişmedi. Eczacıyım ama bi çözüm bulamadım birde gastrolojiye mi götürüyüm bir sindirim problemi olduğu aşikar ama biz nedenini bulamadık...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kilosuna bakin... Her hangi bir "Sindirim sistemi" hastaligi oldugunda, degil kilo almak, kilo kaybi olur.. 2- Bu sekil kakalara ragmen kilo fazlasi varsa; asiri fazla yemek yedigi icin oluyordur. Kilo eksigi varsa, konusuruz...
|
|
![]() |
|
memre111 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilo eksiği yada fazlası yok herşey yolunda hatta boyu uzun bile persentile göre...
Bir gıda intoleransı olabilir mi? |
|
![]() |
|
Prebiotik veriyimmi faydası olur mu? |
|
![]() |
|
![]() Tahlilleri de böyle idi |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En ufak faydasi bile olmaz.. Eski mailleri okuyun...
|
|
![]() |
|
Ee peki napalım hocam başka tahlile gerek var mı? Günde 3 kez ishale yakın kaka her zaman olması beni artık çok şüphelendiriyor. Karın ağrısıda oluyor hatta kakası geldiğinde bazen de midem de bulanıyor diyor ama kusma yok. Yemesi de iyi boyu 126cm kilo 26-27 gibi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|