|
9 aylık bebek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2024 Saat 16:33 |
Hocam yiğenim 9 aylık erkek doğum kilosu 2800 şimdi ki kilosu 8500 hafif enfeksiyonlar hastaneye götürmüşler tahlil yaptırmışlar değer düşük demişler antibiyotik veriyorlar hemde bir gece yatış vermişler en fazla ateşi 38 ve 38,5 olmuş bir gün sürmüş annesi hastaymışb büyük ihtimal ondan bulaştı beni aradı hemen çıkmalarını söyledim ama yine de yapılan tahlilleri gönderiyorum hocam[/url">http://hizliresim.com/n62ms5y]
![]() |
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlaç olarak da Enfluvir vermişler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HEMEN oradan KAÇIN!!!
Aşşağılık dolandırıcılar! Aklınızda olsun. Cerrahi müdahaleler hariç, ancak ağızdan beslenemeyecek kadar hasta olan cocuklarınızı Hastanelere yatırın. Bu sahtekarlar gibilerin yalanlarına kanmayın. Kesinlikle Antibiyotik gerekmiyor, başka hiçbir ilaç ada gerekmez. Grıplerle ılgili yazılarımı okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|