Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ?????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

?????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 320
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ?????
    Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 12:03
Hocam dün kızımın durumu gayet iyiydi öğlen uykusuna yaptırdıktan sonra inlemeye başladı baktım ateşi 38.4 bütün gecede hep ateşliydi en fazla 39 dereceye çıktı ateşine hiç müdahale etmedim ama ara ara ağlıyordu bir yerleri ağrıyor ama neresi tam olarak anlatamıyor en çok başını işaret ediyordu baş ağrısıda ateş yaparmı hiç gözünü de açmıyor sürekli uyumak istiyor ne olduğunu anlayamadım şuan ateş yok bir ara da boğazım dedi ama genel olarak hep başını gösterdi ne yapmalıyım hocam kızım 33 aylık zaten iki haftadır da gripti iğleşme aşamasında böyle oldu neresi olduğunu bilmiyorum şimdi götürsek ne diyeceklerini iyi biliyoz yardımcı olun bana lütfen 
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 12:08
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 12:11
Hocam iki gündür de yüzünde bu çıktı sanki dersin biri yüzüne sigara bastırmış gibi yanık oluştu bu neyden olabilir daha önce vücuttaki döküntüleri gösterdim size 5.hastalık geçirmiş demiştiniz onlar geçti şimdi de bu çıktı yara değil yanmış gibi bu ne olabilir
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 17:24
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 17:30
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 17:32
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 17:40
Hocam çok huysuz olunca tahlil yapmak için götürdüm tahlilleride size göstemekti amacım kulak ve boğaza baktılar ikisinde de az kızarık var dedi Allahtan ilaç vermedi verseydi de almazdım ateşi için ilaç yazayım dedim istemedim bunları değerlendirirmisiniz sürekli uyumak istiyor gözünü açamıyor uyandığında ağlıyor hiç bişey yemedi sıvı dışında ateş şuan yok gece vardı teşekkürler şimdiden
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118860
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 19:45
WBC:9.97 cok dusuk, VIRAL enfeksiyon!!
SAKIN ellemeyin, mudahale etmeyin...
SAKIN atesini dusurmeyin, soguk tatbik etmeyin.
Yemek icin zorlamayin. Su ve sivi gidalar verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.