|
??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2020 Saat 01:31 |
Merhaba hocam 28 Mayıs 2018 doğumlu kızım bugün öğle uykusuna uyuttuğumda geniz akıntısı var gibiydi bir kere öksürerek uyandı tekrar uyuttum uyandığında biraz halsiz gibiydi bugün gün boyu iştahsızdı gece uykusuna yatırdığımdan bu yana sürekli bir yeri ağrıyor gibi inleyerek uyanıyor ateş yok tam olarak neyi. Olduğunu bilemediğim için ağrı kesicide vermedim ilk defa başıma böyle bir şey geliyor neye dikkat etmeliyim ne zaman doktora gitmem lazım
|
|
![]() |
|
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gün boyu iştahsız ve huysuzdu asıl sıkıntımız yatınca Başlıyor hocam belirgin bir geniz akıntısı yok ateş yok öksürük yok ama uyuyunca sesli ve hızlı nefes almaya başlıyor sonra ağlayarak 10 dakikada bir Uyanıyor gündüz uykusunda da aynı şekilde oldu fizyolojik su Cold mix veriyorum ama pek faydası olmadı hocam zorla boğazına bakabildim kızarık ve beyazlıklar oluşmuş hafif ateş oldu antibiyotik kullanmalıyım Ağrı kesici versem sorun olur mu?
Düzenleyen Zeynep0646 - 29 Eyl 2020 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geçiriyor..
Covid-19 olabilirmi?? Bilemem, ama zaten farketmez, aynı Grip için anlattıklarımı Covid-19 için de uygulayabilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|