|
? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2022 Saat 22:17 |
Hocam 4 yaş oğlum 4 gündür ateşli demiştim yüksek dirençli bir atesti. Bulantı kusmasi vardı. Ağızda çok pis koku vardı. Dilde de pas var gibiydi fakat ayırt edemedim demiştim. Sonra antibiyotik bir doz vermiştim ateş düşünce sanki el ayak ağızdaki gibi ayak tabanında kırmızı döküntü vardı. Boğazında da var gibiydi. Bende el ayak ağız diye antibiyotik kestim . Bugün yeniden ateşlendi. Ayak tabanındaki döküntü hemen kayboldu. Boğazda kırmızılıklar var. Acaba strep a miydi ben mi karistirdim . Bunun kesin yolu wbc baktırmak mi? Olurda strep a ise ve bunu antibiyotik olmadan atlatirsa ilerde bir problem yaşar mıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta Strep-A olmaz.
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Hocam daha 3 ay öncesinde geçirmiştik el ayak agizi çok ağır bir şekilde . Şimdi de öyle galiba bu sefer döküntüler çok fazla değil ama ayak tabanı 7 . Günde böyleydi. Ve ben boş yere antibiyotik kullandım. Neden bu kadar ağır geciriyor ikinci kez hiç mi bagisikligi olmadi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir. Sonuc olarak, zaten onemli bir hastalik degil.
|
|
![]() |
|
Hocam çocuğun genzi çok tıkalı ağızdan bile nefes alamıyor aşırı sekresyon var gece sürekli uyku apnesine giriyor ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor.
Grip ile ilgili eski yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|