|
?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2024 Saat 17:31 |
Kadir bey merhaba,40 yaşında 2 çocuk annesiyim.gogsumde kıl koku iltihabı gibi şeyler cikiyor.nasil tarif edeyim bilmiyorum siyah gibi belli belirsiz ucu var etrafı kızarık bastırınca acıyor.kendi kendine sönüyor ama izi kalıyor. Senelerdir çıkıyor ara ara.saglik sistemine güvenmediğim için doktora gitmek istemiyorum çok gerekmedikçe.Kotu biseymidir diye de endişeleniyorum size danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de oğlum 8 yasinda saglik ocağına götürmüş eşim.levmont ve risonel yazmis .aylardır geçmeyen burun tıkanıklığı ve akıntısı var .Onlarida almadim ve kullanmak istemedim size sormadan .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cilt problemleriniz in resimlerini gonderin.
2- Sakin o ilaclari kullanmayin. Griplerin tedavisi YOKTUR! Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
[url=https://hizliresim.com/qv4c07u][img]https://i.hizliresim.com/qv4c07u.jpg
Açılacakmı bilmiyorum ama bu da aylar öncesinden çıkıp sonmustu izi kaldı.herhangi bi agrisi ve sıkıntısı yok.bi önceki resim deki gibi olup sönmüstü ve izi kalmıştı. Yillardir ara ara oluyor .
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde:2 defa ve her banyodan sonra, Batticon surun. Takip edelim.
|
|
![]() |
|
Kadir bey iz kalan yere de sürmeye gerek varmı.Bir de takip edelim derken nasıl bi gelisme göstermesi gerekiyor .endişelenmelimiyim.yıllardır oluyor iltihap aktığı da olmuştu çok uzun seneler önce. Doktora gorunmeme gerek varmı ciddi bisey olabilirmi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|