|
A grubu streptokok |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
durutrl
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: A grubu streptokokGönderim Zamanı: 09 May 2019 Saat 17:56 |
|
Hocam iyi günler diliyorum.Kızım 4,5 yaşında 21 kilo.Kreşin ilk yılındayız.Nisan ayının başından beri yani yaklaşık 40 günde 3 kere hızlı teste pozitif çıktı ve kültürde üreme oldu.Şikayetler hep boğazda kızarıklık,bademciklerde irileşme,boğuk ses tonu.İlk olduğunda da bir sefer 38.6 oldu ateşi,kendiliğinden düştü.Hastayken 37.5 larda seyretti.Şimdiye kadar iki kez cefaks 10 ar gün,bugün ki doktorda macrol 250 yazdı 10 günlük.Hocam deposilini söyledim,(Augmentin döküntü yapmıştı size sormuştum ilaç alerjisi demiştiniz)bu yüzden pek yanaşmıyorlar.Tekrar olursa önlemlerimizi alıp penadur yaparız dedi doktor.Hocam bu tabloda çocuğa bir zararı olur mu bu bakterinin.40 günde 3 kere ve tedavi bu şekilde oldu hep.Ne yapayım hocam nasıl bir yol izleyeyim şaşırdım.En son çare kreşten alayım diyorum.
|
|
![]() |
|
durutrl
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2019 Saat 18:02 |
|
Çocuklarda penisilin alerjisi olmaz diyorsunuz ama buradaki doktorlar öyle yanaşmıyor olaya ve korktum bugün hocam.Taşıyıcımi yoksa hocam dedim ateş kusma olmuyor diye sordum,taşıyıcı değil boğaz çok kızarık bademcikler çok irileşmiş dedi.
|
|
![]() |
|
durutrl
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2019 Saat 18:21 |
|
Hocam bir de ağızda koku da oluyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2019 Saat 19:48 |
|
Yazilarimi okuyun..
|
|
![]() |
|
durutrl
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2019 Saat 08:49 |
|
Hocam tekrar rahatsız ediyorum.Kızım 10 gündür macrol 250 içiyor.Daha önceki yazılarınızda Penos u 20 gün kullanın yazmişsınız.Macrol u 20 güne tamamlasam sıkıntı olur mu?40 günde 3 kere oldu biraz üst üste kullandı o yüzden sormak istedim.Bir de üst üste geçirirse kalp ya da böbreğe zarar verir demişsiniz birşey olsaydı hemen belli olur mu?Daha sonramı belli olur biraz endişeliyim hocam.Çok teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|