Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Abla virüsü mü?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAbla virüsü mü?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Abla virüsü mü?
    Gönderim Zamanı: 07 Haz 2017 Saat 22:46
Merhaba hocam . 11 aylık oglum sabah ateşlendi 37,5 ile 38.5 arası oldu ateş.  Hic ateş  düşürücü vermedim.  Kendiliğinden yükselip düşüyo ateş . Burnu hafif akıyo. Sadece süt  içiyor başka bir sey verdiğimde hemen öğüruyo.  Biraz once içtiği sütün hepsini çıkardı.  Ateşi şuan yok ama cok keyifsiz sürekli ağlıyo. Karnından sesler geliyor.  Sanki midesi bulanıyo gibi.  Şuanda ishal değil.  Dr a götürmek istemiyorum ama yapabileceğim bir şey var mı doktor bey .okadar alışmışız ki ilaç vermeye Sanki ilaç vermeyince daha kötüye gidecek gibi endişeleniyoruz.  Bu arada 5 yaşındaki ablası da 2 gun once atesliydi ve mide bulantısı vardı şuan ateş yok ama feci şekilde boğaz ağrısı var.  Onun için de ilaç kullanmadım. Balll limon   veriyorum sadece . Boğazı icin rahatlatıcı sprey gibi önerebileceğiniz bir sey var mı hocam.  Oglumun da ileriki günlerde bogaz ağrısı başlar mı aynı virüs olabilir mi? 
Yukarı Dön
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 13:34
hocam oğlumda sabah bunları farkettim. Yüzünde vardı ama ben sıcaktan diye düşünmüştüm bugun vücuda yayılmış 
Yukarı Dön
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 13:38
Yukarı Dön
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 13:56
Hocam ayrıca Ağzının suyu aşırı sekilde akıyor hocam cok iştahsız ve halsiz
Yukarı Dön
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 14:33
hocam oğlumda sabah bunları farkettim. Yüzünde vardı ama ben sıcaktan diye düşünmüştüm bugun vücuda yayılmış 
Yukarı Dön
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 14:34
Hocam ayrıca Ağzının suyu aşırı sekilde akıyor hocam cok iştahsız ve halsiz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 19:16
Eger; ates dusunce; dokuntu basladi ise; 6. Hastalik demektir. Viral bir hastalik olup, tedavi gerekmez..
Agiz suyu; bu yas icin normaldir.

Kilosu; 9,5kg'dan fazla ise, sakin istah icin bir sey yapmayin.  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Haz 2017 Saat 19:19
Yukarı Dön
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 19:34
Hocam daha onceden 3 gun suren yuksek ates sonrası 6.hastalık geçirdi . Bu kez ates 38lerdeydi ve çok kısa sürdü sonra döküntü başladı . 5 yaşındaki Ablasının da sadece kollarında bu dokuntulerden var.  İkisi de yutkunurken zorlanıyor ve istshsızlar. Acaba el ayak ağız hastalığı olabılır mi.  Öyleyse ne yapmalıyız hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.