|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 21:09 |
Sevgili Kadir Bey.23 aylık ikiz kızlarım 4-5 saniyelik dalgınlığımın kurbanı olacaklardı Allah korusun.toz lavabo açıcıyı lavaboya dökmek için çıkardım.2 kutu.su koymak için arkamı döndüm ne olduysa o anda oldu.kızlarım acı diye bağırmaya başladılar.kutuyu nasıl açıp içindeki poşeti çıkardıklarını bilmiyorum ama ağızlarında tozdan bir miktar vardı.hemen elimle ağız içlerini yıkamaya çalıştım ama bir kızımın ağzının yanmasını engelleyemedim :( kaç saat bir şey vermedim ve gözlemledim.damağında,yanak kenarında,dilinde ve dudağında yanık var.hiçbir şey yiyemiyor sadece süt içebiliyor o da dinlene dinlene.ne olur yardım edin.ne yapmalıyım?tantum verde sprey bizim için de uygun olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bol su ile yikayin, Tantum Verde sprey sikin, acisini alir.Baska da bir sey gerekmez.
|
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen cevap verdiğiniz için Allah binlerce kez razı olsun.çok duacıyız size.sağolun
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey tekrar rahatsız ediyorum ama ağzına lavabo açıcıyı koyan kızımın boğazına baktım.küçük diline yakın yerde bile yanıklar var.yutmuş olabilir mi acaba? olaki yutmuşsa ne yapmam gerek?interneti açıp araştırmaya ödüm patlıyor.yemek borusu yanmışsa birkaç gün sonra belli olurmuş o da daralma yaparmış ve hasta kaybedilirmiş falan yazıyor.sizin bilginizde aydınlanmak istiyorum.bu arada kızım yemeğini falan da sorunsuz yiyor,içmesi de iyi çok şükür.eşimi dinleyip doktora götürsem endoskopi yapacaklar.sprey kullanmam yeterli olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yemek borusunda yanik olsa, degil yemek, su bile gecemez. Her okudugunuza kanmayin. Bilhassa Turkce siteleri okurken cok dikkatli olun.
Cocuk bir seyden sikayet etmiyorsa, HICBIR SEY KULLANMAYIN... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|