|
Acil hocan |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2025 Saat 17:07 |
|
Bilemem takip eden doktor ile görüşün.
|
|
![]() |
|
Dobi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2025 Saat 20:45 |
|
Kadir bey son bir şey sormak istiyorum izninizle benim kızım bundan tam 9 gün önce kusma yüksek ateşli hastalandı ve size de fotoğraf yollamıştım vücudunda döküntüler meydana gelmiştir 3 gün boyunca 38,5 düşmeyen bir ateşi vardı ilaç kullanmama rağmen 5 yaşında abisine bulaştırmasını beklerken abisi bu hastalığa yakalanmadı bugün ebv virüsü belirtilerine bakarken yüksek ateş vücutta döküntü diye yazıyor abisi de daha önce ebv'ye virüsü geçirdiği için bulaşmamış olabilir mi yani kısacası anlatmaya çalıştın kızım bundan 10 gün önce sizce ebevüvv virüsüne yakalanmış olabilir mi çünkü boynunda en büyük 14 x 11 milimetre büyüklüğünde bir sürü net notları izlenmiştir diye yazıyor sizce ebevü virüsü geçirmiş olma ihtimali var mıdır ayrıca kızım da kusma da var idi cevaplarsaniz çok sevinirim teşekkür ederim
Düzenleyen Dobi - 21 May 2025 Saat 20:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2025 Saat 22:19 |
|
Verdiğiniz bilgiler yetersiz. Kesinlikle EBV (Enfeksıyöz Mononükleoz) geçirmiştir diyemem.
Eğer ateş süresi normalden UZUN (5-7 gün) sürdü ise, EBV olabilir. Çok önemli bir hastalık değildir. Türk doktorlarının abartmalarına bakmayın. EBV sadece Afrika kıtasında Lenfoma yapar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 May 2025 Saat 22:19 |
|
![]() |
|
Dobi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2025 Saat 13:00 |
|
https://hizliresim.com/akym91u
Merhaba hocam siz dün bana sormuştunuz rain puma'dan şüphelenmek için karaciğer ve dalağı baktılar mı diye bakmamışlardı ben bugün başka bir ultrason doktorundan tekrar gittim lütfen raporu okuyup değerlendirir misiniz kızım 2,5 yaşında kan tahlillerin hepsi normal çıkmış idi bu rapora göre tekrar değerlendirebilir misiniz
|
|
![]() |
|
Dobi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2025 Saat 13:02 |
|
https://hizliresim.com/6zyopln
Hocam bu da yapışık dedikleri lenf nodu'nun ultrasonu bugünkü gittiğim ultrason doktoru çocuk küçük olduğu için boğazı da küçük olduğu için reflü notları büyüdüğünde yapışık gözükebilir tahminimce güçlü bir virüs kaynaklı olduğunu söylüyor lütfen hocam 2 rapora da bakarsınız çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2025 Saat 13:06 |
|
Mono Test yaptırıp, bana yazın.
|
|
![]() |
|
Dobi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2025 Saat 16:15 |
|
Kadir bey tekrar rahatsız ediyorum siz dün benden mono testi yapmamı söylediğiniz için bugün doktora gittim doktor şuan antibiyotik kullandığı için sonuçlar yanlış çıkabilir dedi ve haftaya Perşembe gitmemi söyledi..antibiyotik kullanıyor diye sonuçlar yanlış cikarmi Kadir bey şimdiden cvp icin çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2025 Saat 16:44 |
|
Yalan söylüyor!! Çocuk mu kandırıyor?
EBV adı üstünde VÜRÜS!!!! Niye antibiyotikten etkilensin? Cahilliği ortaya çıkacak diye korkuyor. Özel bir Laboratuvarda baktırın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|