|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba kızımızın genel durumu kotulesince doktora götürdük. Son durumu 10 dk uyuyup aglayarak uyanma, meme dahil agzina hicbirsey sokamiyoruz. 1 2 damla su sadece. Surekli inleme. Ates 38. Sık nefes alip verme. Dokuntuler sonmustu zaten.
Dr yanimizda agzina bakti ve agiz ici yara dolu. El ayak agiz hastalığı dedi. Sizin forumlarda bu.hastaligin sadece el ayak ve ağızda dokuntu verdiği, dokuntulerin ele gelmedigini.okudum. bizimkiler ele geliyordu. Zaten söndü su an. Kızım 2.azi 2.köpek dişi çıkarıyor. Acaba yaralar ondan dolayı mi bilemedim. Verdiği ilaçlar piraldyne, mukostatin ve calgel. Çok ağrısı olursa paranox verin dedi. Agzi için verilenleri kullancam ama çocuğa hicbirsey yedirip iciremiyorum. Bize tavsiyeniz bay mi hocam bekliyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
REsim olsa idi, kesin bir sey soyleyebilirdim.. Eger; Herpangina ise, ilaci yoktur ve ne yaparsaniz yapin, 1 hafta surer.
|
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Fotoğraf çekmem imkansız hocam ben elimden geldiğince yaralari tarif edeyim. Sol yanak içinde 3 4 adet sivilce gibi beyaz kabarcik. Dilinin sag tarafini isirmis gibi kan oturmus ya da yarilmis, salasi akiyor fazlaca. Diğer yerlerindeki benekler kabuk bagladi kaybolmak üzere.
Bu agiz içindeki yaralar ne zaman iyileşir hocam hicbirsey yemiyor, emmiyor. Piyraldin ve mukostatin dışında sizin onereceginiz bir şey var mi,? Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agiz icindeki yaralar, kabuk baglamazlar.
Herpangina; 1 hafta surer. Mikostatin, hicbir ise yaramaz. Agrisi cok olursa, Calgel jel surun. |
|
![]() |
|
Tamam hocam cok .sagolun. kabuk baglayan vücudunun diğer bölgelerindeki Dokuntuler.
Baska bir konuda danışmak istiyorum. Kızım 2300 gr dogmustu. 2 ay önce 9300gr, geçen ay 9400gr, 3gün önce dr da 9 kilo çıktı. Kilo vermiş gibi. Anne sütü alıyor. Elimden geldigince yoğurt, çorba, meyve yediriyorum. Sizce bir sorun var mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hele bir agiz yaralari gecsin, kilosunu ondan sonra dert ediniriz..
Kilo sorunu??? Bilemem, yasini belirtmemissiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ağu 2015 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam tekrardan merhaba, kizimiz almila gitgide kotulesiyor. Tüm gün uyuyor, nesesi yok. Halsiz. Gözleri küçüldü. Atesi hep 38. Idrar ve kan baktirdim. Sonuçlar böyle. Cevabını bekliyoruz. Agiz yaralari geçti bu arada.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|