Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil yardım lütfen(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacil yardım lütfen(öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özlemakdag Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemakdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acil yardım lütfen(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 09 Şub 2017 Saat 11:51
merhabalar doğru yerde mi başlık açtım bilmiyorum. 10 aylık oğlum var 3 aydır öküsürüğünü geçiremedim düzenli aralıklarla doktorumuzla görüşerek mukotik ve prospan kullandım.bazen iyileşti gibi göründü ama atakları oldu şimdi yine hırıltılı öksürüğü var uykusundan uyanırdırıyor öksürüğü. başka bir doktora götürdüm oğlumu doktor iki aydır mukotik ve prospan kullandığımız için tepki gösterdi. tedbir almazsak astıma gidebileceğini söyledi. 1 aylık bir tedaviye başlattı AVİL ve AİRFİX ŞASE kullanmaya başladık. şu an çok tedirginim çünkü AİRFİX in çocuğun gelişimini engellediğini öğrendim. Lütfen yardımcı olun ilaçları kullanmaya devam etmeli miyim????
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117861
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2017 Saat 23:39
Ne diyeyim!!!!!
Benim yazilarimi okusa idiniz; Mukotik ve Prospan kepazeliklerini ve bunlarin, Sarlatanligin 1. Safhasi
ilaclar oldugunu bilirdiniz.
Ikinci doktor da; "tuy dikmis", daha beter olan Avil ve Airfix gibi ilaclari vermis!!
Butun bu ilaclarin tamamini cope atin..
Oksuruk ile derdiniz NE?????
Oksuruk, vucudun savunma mekanizmasidir. Solunum sisteminde bir yabanci cisim veya mikrop
oldugunda, Akcigerler bu maddeleri oksurerek atmaya calisirlar.. Siz oksurugu keserek ne yaptiginizi
saniyorsunuz??? Bakmayin, Turk doktorlarina, onlar oksurugu hastalik zannederler.

Turkiye'de maalesef Saglik tamamen pustlarin eline gecmis durumdadir...
SAHTEKARLIGIN 3 SAFHASI:
Sahtekarligin 1. Safhasi : Aferin, Asist, Mukotik, Avil, Zyrtec, Antibeksin, Sudafed, Actifed, ve benzeri ilaclar
verilir, 4-5 gunluk "sahte iyilik halindan" sonra, hiriltilar baslar..
Sahtekarligin 2. Safhasi: Bu hiriltilar nedeni ile doktora gidilir, Ventolin, Pulmicort, Nasocort gibi
kortizonlu spreyler, Prednol gibi Kortizon igneleri, Once Air veya Airfix gibi "Kronik Astim" ilaclari verilir.
Kortizon etkisi ile vucudun viruslara tepkisi  bastirilir ve bu sayede, meydani bos bulan viruslar
alabildigine Akcigerleri istila ederler..  Ama, bu istila   olurken, Kortizon etkisi ile hicbir sey anlayamazsiniz,
atesi bile cikamaz..
Sahtekarligin 3. Safhasi: Bir gece ansizin, bu "sahte iyilik hali" (genellikle bu 1 hafta kadardir) vucut
artik tahamul edemez, solunum sistemi;  olusan odem ve ifrazat dolayisi ile iflas eder, cocuk nefes
alamaz hale gelir, dudaklari morarir ve Ambulanslarla hastanelere kosusturulur, HAVA ALINIR!!!!
Daha da beteri:
Daha gecen gun, Hastanenin birinde, Grip tanisi konan bir cocuk , bir cuval ilac ile eve gonderiliyor ve
sabaha cocugun olusunu buluyorlar.. Bu hadiseleri onumuzdeki gunlerde daha cok duyacaksiniz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Şub 2017 Saat 23:47
Yukarı Dön
özlemakdag Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemakdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2017 Saat 11:47
hocam çok teşekkür ederim bugünden itibaren ilaçları kullanmayı bırakıyorum fakat bitkisel olarak nasıl çözümler bulabilirim hiçbir fikrim yok bu konuda da yardımcı olabilir misiniz..bağışıklık kuvvetlendirici şurubumuz var bitkisel strath kullanmaya devam edeyim mi sizce.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117861
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2017 Saat 19:36
"Bitkisel" sacmaligina kanmayin!!!

Afyon ve Esrar'da bitkisel!! Sakin bu "bitkisel" sahtekarligina kanmayin..
Size; "bitkisel" diye bir urun teklif edene sorun bakalim; ne sure ve ne miktarlarda kullanilacak???
Bu sahtekarlar, ASLA, doz soyleyemezler. O kadar sahtekarlardir ki;  bir gun,"ak" dediklerine ertesi gun,
"kara" derler..
"Bagisiklik kuvvetlendirici" lafi tamamen SAHTEKARLIKTIR... Probiyotikler, sadece barsak icindeki dogal bakterileri yerine getirir..
Yoksa, bu sahtekar suruplarin, hicbir sekilde Grip, Kizamik, Zaturre gibi hastaliklara karsi bagisiklik gelistiremez..
Benim yazilarimi okuyun.. Sakin, Turkiye'deki Saglik sistemine guvenmeyin..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.