|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2016 Saat 23:51 |
hocam merhaba, 4 yaşındaki oğlumun 1 haftadır burnu tıkalıydı sadece geceleri; arada da gece gündüz
olmak üzere iliadin sprey yaptım. bugün öksürük de başlayınca ve spreyi de 5-6 gün yaptığım için eczaneden nazorinse burun yıkama kiti aldım. bugün akşamüstü nazorinse sıktım burnuna aniden kulağını tuttu anne kulağım acıdı duymuyorum demeye başladı. Sonra geçti. Az önce uykudan şiddetli öksürük ve kulak ağrısıyla uyandı mecburen tekrar iliadin sprey sıktım ağrı kesici verdim. ateşi yok. hocam ne yapmalıyım??Şuan aşırı öksürğü var iliadin 1 haftadır ara ara sıkıyorum onu da kullanamam artık nolur acil yardım edin??? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir daha sakin Nasorinse almayin, kullanmayin... Iliadin'in, damla seklini kullanin ve sirt ustu yatar durumda iken damlatin. Bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun. Asla Iliadin sprey kullanmayin. agri varsa, Iliadin damlayi kullanin.. 3gun, gunde:2x2'ser damla damlatin.
|
|
![]() |
|
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam burnunu hiçbir şekilde açamıyorum 5 gün iliadin sprey kullandım anca onunla açtım.Şimdi iliadin damla kullanayım mı tekrar, doz aşımı olur mu ? bugün kulak ağrısı olmadı ama burun tıkalı coldmix de açmadı. Bu nasorinse i normal damlalıkla damlatsam burnuna sakıncası olur mu? Çok fazla öksürüyor uyuyup yemek bile yiyemicek kdr..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|