| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ilknurtayfun
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
|
Konu: ACİLL YARDIM (6 aylık tahliller) Gönderim Zamanı: 18 Ara 2013 Saat 22:23 |
mrh hocam 6aylık 8.100gr 64cm kızım var .dün doktor konturolünde doktorumuz 6aylık rutın sart kan ve idrar tahlili istedi bizde sar dedigi için yaptırdık
LÖKOSİT 8.7 ERİTROSİT 4.33 HEMOGLOBİN 11 HEMATOKRIT 33 PLT 433 MCV 76.4 MCH 25.4 MCHC 33.3 RDW 13.6 LY 61.1 MONO 11.3 GR 27.6 LY 5.3 MONO 1 GR 2.4 RDWA 50.6 MPV 9 PCT 0.39 PDW 11.1 LPCR 20.3
|
 |
ilknurtayfun
Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2013 Saat 22:31 |
MİKTAR 5
RENK SARI LÖKOSİT ESTERAZ (POZİTİF) DANSİTE 1010 PH 7 NİTRİT NEGATİF GLUKOZ 0.01 KETON 0.01 PROTEIN 0.01 BİLİRUBİN (NEGATİF) ÜROBİLİNOJEN 0.2 LÖKOSİT 8-10 ERİTROSİT 2-3 DOKTOR İDRAR YOLLARINDA ENFEKSİYON VAR DEDİ İDRAR KÜLTÜRÜ İSTEDİ VE EK GIDAYA BASLAMAM GEREKTİGİNİ ELMA,PİRİNC UNLU MUHALLEBİ,SEBZE CORBASI VE YOGURT VERMEM GEREKTIGINI SÖYLEDİ BEN SADECE EMZİRMEK İSTİYORUM BUNLARIN HEPSİNİ HRGUN VERMEM GEREKTIGINI SÖYLEDİ BEN VERMICEM SADECE 1 KASIK BELKİ BİRİNİ VERMEK İSTİYORUM SİZ N DÜŞÜNÜYORSUNUZ DOKTORUMUZ COK PARACI SANIRIM DÜN ÖYLE ANLADIK ONA GÜVENEMEDİK SONUCLARI DEGERLENDIRIRSENIZ SEVINIRIM HOCAM ŞİMDİDEN TESEKKURLER
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119574
|
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 00:21 |
|
TUZAK bu sekilde isliyor... Tam anAsinin gozu sahtekar bir doktor...Gunumuz; uc-kagit modasini yakindan takip ediyor.
BUTUN MESELE ne biliyormusunuz???1
1- 6.aydan itibaren,asilar bittiginden, hastalar doktora gitmiyorlar... Bu doktorlarda ne yapsinlar boyle uckagitlarla sizleri abone etmeye ugrasiyorlar.
2- 6aylik oldu diye; "sart bir kan-idrar tahlili" YOKTUR...
3- Zaten idrar tahlilini bunun icin istiyorlar, ne cikarsa ciksin, size IYE var diyecekler ve abone edilmeniz bu sekilde saglanacak..
Kiz coccuklarinda; idrarda, 10-15 lokosit gorulmesi bile normaldir. Ayrica; NITRIT: Negatif olmasida IYE olmadigini gosterir... Maalesef, bu namussuzluk artik iyice yayginlasti.
4- LOKOSIT (WBC): 8.7 (bu kadar dusuk)olmasi da; vucutta bir bakteriel enfeksiyon olmadigini gosterir..
5- SAKIN: Verdigi ek gidalardan hicbirini vermeyin.. Bu sayede anne sutu azalacak, obur ayda; sebzecorbalarina baslayacak... ondan sonrasi zaten cok kolay, her ay gelmeniz sart olacak!!!!
"-Obur ay mutlaka gelin, maydanoz ilave edecegiz-"....Cok muhim!!!
Tuzak bu sekilde kuruluyor ve devamida bu sekilde gelecek...
SAKIN: Ne idrar kulturu yaptirin, nede antibiyotik baslayin.. Zaten doktor, laboratuvarla anlasmali, idrar kulturunde muhakkak bir seyler uretecek, laboratuvar sikiysa boyle sonuc vermesin, yoksa doktor bir daha hasta gondermez..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2013 Saat 00:25
|
 |
ilknurtayfun
Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 15:39 |
cok tesekkur ederım hocam uyku uyuyamıyodum dicek bişey bulamıyorum ben bu ınsan diye gecınen varlıklara
|
 |
ilknurtayfun
Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 15:43 |
|
hocam bi sorum daha olcaktı bebegımde dunden beri burun akıntısı vardı bugünde öksürük basladı doktora götürmek istemiyorum gene bişey dicek diye kendim arastırdım ıhlamur iyi gelıyomus versem olurmu bebegım 6aylık bide sizin yazınıza denk geldim cold mix aldım ve sterimar diye denız suyu damla ve otrıbebe aldım bunlara kullanıyom birazda hırıltısı var burnundan sizce ne yapmalıyım cok teskkurler hocam
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119574
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 23:04 |
|
Ihlamur icinde, "tedavi etme" ozelligi olan herhangi madde YOKTUR...
Ihlamurda iyi gelen, diger cesitli caylarda da oldugu gibi,kaynar suyun sicakligidir. Ayricada, fazladan sivi almanizi saglarlar. Bebekler "kaynar" ihlamur icemeyecekleri icin, bosuna ugrasmayin, hic bir etkisi olmaz.
Sterimar, Tonimer, PHYmer gibi tuzlu sulari kullanin.. SAKIN ; Soguk alginligi ilaclarindan,Antiboyotiklerden ve moda halini almis olan, Astim ilaclarindan vermeyin.
|
 |
ilknurtayfun
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2013 Saat 19:14 |
|
cok tesekkur ederım hocam ALLAH sizden razı olsun
|
 |