|
Adenotonsillektomi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hayriş19
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Nis 2022 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AdenotonsillektomiGönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 23:39 |
|
Merhabalar hocam bir çok kez cevap verdiğiniz ve geniz eti+bademcik ameliyatına onay vermediğinizi biliyorum. Ancak Oğlum 5 yaşında Eylül ayından beri allerjik rinit, adenoid ve tonsilit tanısı ile 4 aydır art arda ve çeşit çeşit antibiyotik kullandık. 3 gün ateşleniyor antibiyotik başlanıyor 5 gün toparlıyor gibi oluyor antibiyotik bittiği gün yine 3 gün ateşli. Kısır döngü 4 ay devam etti. Sonra nazoster, levmont, ventolin, pulmicort, sudafed karması başlandı. Bir çocık doktoru da profilaksi bactrim başladı ancak bir diğer doktorlar alerji uzmanı kontrolünde başlanır dediği için cesaret edip o tedaviyi uygulamadır. Velhasıl hala hastayız. Hiç kg alamıyoruz büyüyemiyoruz. %60 geniz eti ve doğuştan hipertrofik tonsilleri var. 2 Dr ameliyat 2 Dr her hasta olduğunda gelin antibiyotik yazalım ameliyatlık değil dedi. Ancak ben bu kadar antibiyotik kullandığım ve kullanmak zorunda kalacağım için çok endişeliyim kalbe zarar olmasından korkuyorum. Kalp kasını tutabilir romatizma olabilir dediler. Lütfen yol gösterirmisiniz kar/zarar iliikisi yapıyorum işin içinden çıkamıyorum. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2022 Saat 02:52 |
|
Cok sahtekar doktorlarla karsilasmissiniz!!
1- Sik hastalanmasinin sebebi, o sahtekar doktorlarin verdigi Antibiyotikler, Astim ve Kortizonlu ilaclardir. 2- "Sahtekarligin 3 Safhasi" size cok basarili bir sekilde uygulanmis. Bu konudaki Sabit Forum yazimi okuyun. 3- "Profilaksi Bactrim kullanimi" diye bir uygulama yok! 4- Bu yasta HER COCUKTA; geniz eti ve bademcikler buyuktur. Bunun mekanizmasini yuzbin kere anlattim ve yazdim. Bagisiklik ile ilgili makalelerimi okuyun. 5- Dogustan; "Hipertrofik tonsillit" yoktur. Sahtekar doktor uydurmasidir. 6- Antibiyotik kullanimi kalbe zarar vermez!! 7- Bu yasta "Kalp Romatizmasi" OLMAZ! Ayrica da; Kalp Romatizmasi her enfeksiyon sonucu OLMAZ. Kalp Romatizmasi yapan bakteri SADECE: A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokoklardir. Bunlarin da "Kardiyojenik Tipleri" yaparlar. Yapilan sacmaliklari; "Beta diye bir Virus" adli makalemden okuyun. Bu bilgiler; cocuk sahibi HER aile icin cok onemlidir. Lutfen; "OKUYUN" sozumu kulak ardi etmeyin. Makalelerimi, Sabit Forum yazilarimi ve gunluk:Soru-Cevaplari takip edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Nis 2022 Saat 02:54 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|