|
Ağız kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2022 Saat 19:42 |
Hocam iyi akşamlar 31 temmuz 2018 doğumlu bir oğlum var
Yaklaşık 11 gün önce hasta oldu sizin dediğiniz gibi cold mix serum fizyoljik ballı limonlu suyla ewde tedavi etmeye çalıştım ama hala burun akıntısı öksürük devam ediyor Telefonun ışığıyla baktığımda geniz akıntısı olduğunu gördüm anladım kadarıyla Hocam bademcikleri çok büyük bir de çok kötü ağız kokusu var 11 gündür neden kaynaklı bilmiyorum Hocam 1. Eğer griple bu kadar uzun sürmesi normal mi 2. Ağız kokusu çok kotu ama çok şükür ateşi olmadı antibiyotik yine gerekli oluyor mu 3. Bademcikleri çok büyük ve mor şiş damar var neden olmuş olabilir hocam 4. Bir de özellikle top oynadığında öksürüğü daha da çok artıyor neden olabilir hocam daha önceden her ihtimale karşı kalp cerrahın goturmustum tertemiz çıkmıştı sonuçları 5. Uykusunun içinde bir öksürük geliyor midesi bulanıyor bu normal mi Hocam 6. Çorba çok tuketmiyor bu ara çok sıvı tüketmiyor büyük tuvaletini 3 4 günde bir yapıyor acaba bağırsaklardan gelebilir mi koku Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ortalama, 2,3 hafta sürer.
2-Tek başına ağız kokusu yemediği zamanlarda da olur. 3- Bademcikler ve geniz eti, Lenf bezleri olup, her enfeksiyonda büyürler. 4- Derin nefes alıyor ve uç kısımlarda kalmış olan balgam bu sayede açığa çıkıyor ve öksürürük ile atılıyor. Zararsız bir şey. 5- Öksürükle atılan balgamı yuttuğu için oluyor. Çocuklar balgam çıkaramazlar. 6- Mümkün değil!! Ancak barsak düğümlenmelerinde olur. Ayrıca isterse hayat boyu hiç çorba yemesin, bir şeyi eksik kalmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|