|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
özlemcem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2015 Saat 13:16 |
Hocam oğlum 19 aylık. 15 gun önce grip geçirdi. Bikac gün önce burnu hafif kanamis.simdi les gibi agiz kokusu (emzigi berbat kokuyor) dilde beyaz pas ve hafif ara ara ateşi oluyor ve de halsiz. ates dunden beri yok. Okudugum kadarıyla sinuzit geçiriyor bu yüzden illiadin ped basladim.ates ve agiz kokusu antibyotik gerektiriyor mu? Ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, gerektiriyor.. Aug..tin 200, gunde;2x1 olcek (5ml) verin. 70ml lik kutudan alin ve kutuyu bitirin.
Beraberinde, mutlaka 5 gun; Iliadin damla kullanin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2015 Saat 18:42 |
|
![]() |
|
özlemcem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim. Gripten sonra hep böyle agiz kokusu oluyor.sanirim sinuzit oluyor. Olmamasi için gripken ya da aonraain da ne yapmak lazim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinuzit degil... Sinuzit zaten her "Bogaz enfeksiyonunda" olan bir hadise. Aynen, Orta kulak agrilari gibi, olusan odem sonucunda, oluyor. Iliadin ile duzelir. Her Grip oldugunda, bol Serum Fiz kullanin, yeterli olmazsa; Iliadin damla kullanilir. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam agiz kokusu geçti ates de iki gündür yok.k.b.b ye götürdüm Sinüzit dedi ve Agumentin 400 verdi.sizce gerekli mi hala illiadin kullanıyorum sadece.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece; Iliadin kullanin.. Goruyorsunuz degilmi, ne kadar zavallilar... Hicbir sey bilmiyorlar, her hastaya Antibiyotik dayayarak doktorluk yaptiklarini saniyorlar.
|
|
![]() |
|
unal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
Hocam
gereksiz başlık açmak istemedim. Benimde oğlum her gribin arkasından sinüzüt
hadisesi ve buna bağlık geniz akıntısından çok fazla öksürük. Sizden öğrendiğim
Serum fiz. Damla olanını yattığı yerden 10’ar damla yapıp sümkürtüyorum. Sonra
iliadin 3 gün 2x2 şeklinde yapıyorum. İliadini 1 ay içinde birergün arayla
tekrarlıyorum. İliadini her defasında 5 gün 2x2 yapmamın bir sakıncası yok dimi
hocam doğru anlıyorum??? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
iliadin; 3 gun yeterli olur. Ancak; agri devam edenlerde, 5 gun kullanabilirsiniz...Gerisi dogru.. Okumaya devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|