|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2018 Saat 19:43 |
Kadir bey merhaba,
Oğlum 3,5 yasında 14,5 kg. Biraz önce agzım acıyor dedi , agzını açtırdım telefonun ışıgı ile Ağzına baktım. Üst damak - sağ yanak- sol yanak kırmızı benek benek Ve aft gibi beyazlar var küçük küçük 5-6 tane. Aglayarak hiçbişey de yiyemeden şu an yattı hocam.. Ben ilaç olarak be kullanabilirim bu yaştaki cocuga agız için ne verilebilir ki Lütfen yardım hocam :(( lütfennn |
|
![]() |
|
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hıcam stresten fotolarıneklemeyi unuttum :( agzının içi bunlar dolu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her yemekten 5-10 dakika once; Tantum Verde sprey sikin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Hocam merhaba
Sizden hemen sonra dün tantum verde sprey kullanmaya başladım. 3 kez felan agZına sıktım Ancak şu an ellerinde avuç içlerinde, ayaklarının üstünde , topuk üstünde hemen ayak bileklerinde Kol dirseklerind hafif popo civarında nokta nokta pütürlü küçük küöük kırmızı döküntüler çıkmış Karında sırtta yüzde yok. Agızda aft devam hocam .. Bu bir viral enfeksiyonmu hocam, kreşten mi kaptı acaba? İlaç gereken bir durummudur, , Bu hafta kreşe gitmesin mi hocam bulaşıcı mıdır ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Hocam ateş yok
Sadece kaşıntı var kaşınması için ne sürebilirim Şimdi duşa soktum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
El,Ayak ve Agiz hastaligi, tedavisi olmayan, zararsiz bir enfeksiyondur, 1 hafta icinde kendiliginden iyilesir. Kasinti icin; soguk kompres kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Hocam merhaba,
Oğlumun yanaklarındaki aft lar biraz söndü Ama dilinde çıktı şimdide Hiçbişey yiyemiyor içemiyor :( Tantum verdeyi kullanmamda bi sakınca olur mu- devam etmek durumundayım hıcam Agzı cok fena..:( Gece uykuda bile uyanıp ağzım acıyor diye aglıyor Yada sprey dışında rahatlatıcı baska bişi verelimmi hocam İnş bunu da atlatıcaz :( |
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dondurma iyi geliyor soğuk şeyler süt yada yoğurt alternetif olabilir çok geçmiş olsun kızımda geçirdi bize dr. önerisi ile yaz dönemi olduğu içinde dondurma tercih etmiştik çok iyi gelmişti ....
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|