|
Akciğer filmi 34 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2022 Saat 22:42 |
Hocam merhabalar 1 haftadır derin balgamli öksürügum var cok sık öksürmüyorum ama geldi mi de ciğerlerimi acıtıyor iş yerim hastaneye gönderdi film çekildi astim bronşit dendi ilaçlar verdi ama almadım ciğerler de sorun var mı , sizin yönlendirmeniz neticesinde gerekeni yapacağım çok teşekkürler
Yazılan ilaçlar Düzenleyen Tlnumy - 03 Oca 2022 Saat 22:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilan SAHTEKARLIGIN neresini duzeltsek ki?
1- Astim ve Bronsit'in Rontgen bulgulari yoktur. Akciger Rontgen'ine bakarak; Astim veya Bronsit tesbit edilemez.
Gerek Astim, gerek bronsitte solunum sikintisi olur. Rahat nefes alinir, sikintili ve daha uzun surede nefes verilir. 2- Astim ve Bronsit; Antibiyotik ile tedavi edilemezler. 3- Astim ve Bronsitlerde; Erdostin gibi ilaclar VERILEMEZ, hastayi daha kotu yaparlar! 4- Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler, yeminlidirler! SAKIN, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Sadece; ara ara, sicak buhar uygulayin, yaka ve yataginizin bas ucunuza 2 damla ColdMix damlatin. Nereden bulursunuz boyle doktorlari?? |
|
![]() |
|
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilaçları kullanmadım bugün biraz daha kötü hissettim kendimi,nefes alırken ciğerimin sağ tarafı ağrıyor sıcak su buharı yapıyorum ama rahatlayamiyorum hocam 1 haftayi geçti daha kötü hissediyorum bugün baska bir dr a gittim filmime bakti sırtımı dinledi astım bronşit dedi antibiyotik ve bricanly verdi bricanly iyi gelir mi hocam hiriltima ve sızlamaya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir, iyi gelmeyecek! Tipik sahtekar Turk doktoru!
Pleurodynia denilen, "Yan agrisi" (Devil's Grip).. Viraldir, kendiliginden gecer. Novalgin tablet, (En fazla) gunde:3x2 tablet alin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|