|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2016 Saat 16:41 |
Hocam selamlar...kafam da bi kac soru vardi cevaplandirirsaniz sevinirim hocam bugun ben ve iki oglum(8yas 16 aylik) devit 3 ampul kullandik.fakat ben emzirdigim icin kucugun hem ampul icmesi hem de beni emerek sutumden almasi bi sorun olusturumu?? Diger sorum ise acaba cocuk veya yetiskin hayati boyunca strepkok bakterisi vucuduna bulasmayabilir mi yani hic bu bakteriyle karsilasmayabilir mi?? Sevgileriimi gonderiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Anne sutu ile Dvit3 Ampulun beraber icilmesinde hicbir sakinca yoktur. 2- Mumkun degil, ancak, cok izole bir koyde yasiyor olacaksiniz ve hic o koyden disari cikmayacaksiniz, ve o koye de kimse disardan gelmeyecek..
Ayrica da; her Streptokok Hastalik yapmaz...
HASTALIK YAPICI STREPTOKOKLAR: 1- Nefritojenik tip: Nefrit yapar. 2- Kardiyojenik tip; Kalp Romatizmasi yapar. 3- Toksijenik tip: Kizil dokuntusu yapar. Bunlarin bazisida, Nefritojenik veya Kardiyojenik olabilir. 4- Non Kardiojenik ve non Nefritojenik tip, hicbir hastalik yapmaz, sadece atesli bogaz enfeksiyonu yapar. VE, bunlarin tamami; A-Grubu'dur... A Grubu olmayanlardan, bir tek B-Grubu Kadin-Dogum hastaligi yapar. Bogaz Kulturlerinde; A-Grubu veya B-Grubu olup olmadigi belli olmaz.. SADECE: Kultur sonucu ile; "A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokoklar uredi" diye rapor yazanlar AHMAKLARDIR...
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Degerli hocam ne kadar ilginc ve yararli bilgiler veriyosunuz her okumam da inanin heyecanlaniyorum saglik ile ilgili ne kadar guzel bilgiler sunuyosunuz.Allah dileklerinizi size hayirlisiyla versin... Streptokoklar g er cekte farkedilmese zararlilar....bir de hocam ufaklik hem benden dvit aldi hem de ampul olarak aldi sanirim bu da sorun degil. Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne sutunden bebege gecen miktar; devede kulak...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|