|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip ile bir alakasi yok.. Kilkoku iltihabidir...Birsekilde, mikrop kapmis.
|
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam;
1.Kanda cikan yüksek WBC bu mikropla ilgilimidir? 2.Antibiyotigi nekadar süre kullanmaliyim? 3.Suanda grip arazlari yok(hapsurma,burun akıntısı,ateş) yalnız sanki cok güldüğünde ya da agladiğinda içi doluymuş gibi yani ciğerleri degilde biraz daha yukarıları dolu gibi.hırıltı şeklinde bişiyde değil bu nedir acaba? Yani öksürügüde azaldı bayagi limon bal harici hiçbişey kullanmadim.inşallah ciğerlere falan inmez :( Şimdiden cok tesekkurler Düzenleyen nukusev - 11 Nis 2014 Saat 02:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-Olabilir, zira sivilce etrafinda, 'kizarma' olusmus...
2- 1 hafta kullanin. 3- Limonlu bal yaninda; Serum fiz ve ColdMix kullanmaya devam edin. |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam cok saolun cvplarınız için..
yalnız ben eski maiilerinizden balgam varsa atmasi için perebron verebilirsiniz demişsiniz..o yüzden öksürügü devam edip balgamini atması için perebron verdim sabah ama hatamı yaptım.. 3 lü formülünüze devam ediyorum aynen..antibiyotigide kullanıyorm yanında bide perebron sakıncalı olmaz sanırım değilmi? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En kotu ihtimal ile, Perebron'u gereksiz yere vermis olursunuz, onunda hicbir zarari yoktur...
Tabii, biliyorsunuz, o Antibiyotik; balgam icin verilmedi, sivilce icin verildi. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Nis 2014 Saat 06:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|