Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji aşısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerji aşısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Siner Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Siner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji aşısı
    Gönderim Zamanı: 27 May 2024 Saat 15:59
Kadir hocam merhaba,
12 yaşında bir kızım var  boyu 162 cm ve 48 kilo
Çok uzun zamandır alerjinin etkileri ile boğuşuyor. Akar alerjisi varmış. Test yaptırdık ve 12*15  ve 8*9 gibi bir değer çıktı. Polen alerjisi de 4*4
Ev için alınabilecek tüm önlemleri aldık fakat çocuğun burun akıntısı bir türlü geçmiyor. Evin her tarafı peçete. Hayat kalitesi düştü. Nefes alamıyor burnundan.
Bir çocuk alerji uzmanı bulduk. Bize alerji aşısını önerdi. Hem akar hem de plen aşısı olması lazım dedi. Rakamlar çok yüksek. Çocuk iyi olacaksa biz başlamak istiyoruz. Fakat sizin görüşünüz bizim için çok kıymetli. Verdiği ilaçları ve aşıları sizinle paylaşsam, Özellikle Aşı konusunda bize görüşlerinizi söylerseniz çok sevinirim hocam 
Allergodil burun spreyi
Flixionase burun spreyi 
Singular çiğneme table ve 
Cerebros hap
Aşılar da 
İspanyol aşısı 3 hafta boyunca haftada bir aşı daha sonra ayda bir 
Alman aşısı 2. 5 Ay haftada bir daha sonra ayda bir 
Bir de  kıbrıslı bir doktorun kendi bulduğu bir aşı. O da alman aşısı gibiymiş
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120137
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2024 Saat 23:57
O ilaçları kullandığınız sürece başınız beladan kurtulmayacak!
12 seneden beri bu doktorlar hiç; Grip teşhis ettilermi?? Asla etmezler!! Hepsine ya Astım derler, ya da
 Allerji derler.
Hiçbir hastama ne bu testleri yaptırdım, ne de aşıları yaptırdım. 
O aşıları tamamı; Mumbo-jumbo işlerdir! Çoğunun içinde kortizon vardır ve sahte iyilik hali ile aileleri 
kandırırlar!
Benim kendi öz dayım, torununa ısrarlarıma ragmen bu aşılardan yaptırdı ve torunda Nefrotik sendrom
 gelişti! Böbrek nakillerine kadar uğraştılar ama 12 yaşında vefat etti! 

Yukarı Dön
Siner Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Siner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 16:10
Hocam 3 yaşından beri bu alerji ile uğraşıyor. Yaz kış hiç geçmeyen bir burun akıntısı. Grip değil. Sizin yazılarınızı ile biz gripleri çok rahat atlatıyoruz. Bu koldan yapılan alerji testinde çıktı. Polen ve toz alerjisi. Peki bunun için ne tavsiye edersiniz. Bu ilaçları da içmeyecekse ve iğne dediğiniz gibi çok tehlikeli ise ben ne yapabilirim. Çok çaresiz kaldım. hayat kalitesini nasıl düzeltebilirim. Sürekli sümüklü bir ergen. Arkadaşlarına da dalga konusu oluyor. Artık peçete yetmiyor, tuvalete kağıdı rulosu ile geziyor 
Şimdiden teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120137
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 16:28
Ben "kullanın" demem. Siz ne isterseniz yapın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.