|
Alerji aşısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Siner
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerji aşısıGönderim Zamanı: 27 May 2024 Saat 15:59 |
|
Kadir hocam merhaba,
12 yaşında bir kızım var boyu 162 cm ve 48 kilo Çok uzun zamandır alerjinin etkileri ile boğuşuyor. Akar alerjisi varmış. Test yaptırdık ve 12*15 ve 8*9 gibi bir değer çıktı. Polen alerjisi de 4*4 Ev için alınabilecek tüm önlemleri aldık fakat çocuğun burun akıntısı bir türlü geçmiyor. Evin her tarafı peçete. Hayat kalitesi düştü. Nefes alamıyor burnundan. Bir çocuk alerji uzmanı bulduk. Bize alerji aşısını önerdi. Hem akar hem de plen aşısı olması lazım dedi. Rakamlar çok yüksek. Çocuk iyi olacaksa biz başlamak istiyoruz. Fakat sizin görüşünüz bizim için çok kıymetli. Verdiği ilaçları ve aşıları sizinle paylaşsam, Özellikle Aşı konusunda bize görüşlerinizi söylerseniz çok sevinirim hocam Allergodil burun spreyi Flixionase burun spreyi Singular çiğneme table ve Cerebros hap Aşılar da İspanyol aşısı 3 hafta boyunca haftada bir aşı daha sonra ayda bir Alman aşısı 2. 5 Ay haftada bir daha sonra ayda bir Bir de kıbrıslı bir doktorun kendi bulduğu bir aşı. O da alman aşısı gibiymiş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 May 2024 Saat 23:57 |
|
O ilaçları kullandığınız sürece başınız beladan kurtulmayacak!
12 seneden beri bu doktorlar hiç; Grip teşhis ettilermi?? Asla etmezler!! Hepsine ya Astım derler, ya da Allerji derler. Hiçbir hastama ne bu testleri yaptırdım, ne de aşıları yaptırdım. O aşıları tamamı; Mumbo-jumbo işlerdir! Çoğunun içinde kortizon vardır ve sahte iyilik hali ile aileleri kandırırlar! Benim kendi öz dayım, torununa ısrarlarıma ragmen bu aşılardan yaptırdı ve torunda Nefrotik sendrom gelişti! Böbrek nakillerine kadar uğraştılar ama 12 yaşında vefat etti! |
|
![]() |
|
Siner
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 16:10 |
|
Hocam 3 yaşından beri bu alerji ile uğraşıyor. Yaz kış hiç geçmeyen bir burun akıntısı. Grip değil. Sizin yazılarınızı ile biz gripleri çok rahat atlatıyoruz. Bu koldan yapılan alerji testinde çıktı. Polen ve toz alerjisi. Peki bunun için ne tavsiye edersiniz. Bu ilaçları da içmeyecekse ve iğne dediğiniz gibi çok tehlikeli ise ben ne yapabilirim. Çok çaresiz kaldım. hayat kalitesini nasıl düzeltebilirim. Sürekli sümüklü bir ergen. Arkadaşlarına da dalga konusu oluyor. Artık peçete yetmiyor, tuvalete kağıdı rulosu ile geziyor
Şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 16:28 |
|
Ben "kullanın" demem. Siz ne isterseniz yapın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|