|
Alerji değilse ne yapmalıyım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nesefeyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2024 Saat 23:09 |
Sayın Hocam mrh. İyi olmanızı temenni ederim.Size daha önce 14 yaşındaki oğlum için yazmıştım.Birkaç yıldır mevsimsiz,zamansız arka arkaya hapşırığı olduğunu yazmıştım.Gribal bir durumda sıklığı artıyor.Siz bana 5 gün 1 ölçü alerji şurubu verin geçerse alerjidir demiştiniz.Deloday verdim.Hapşırık geçmedi.Alerji testleri ile ilgili görüşünüze dayanarak test yaptırmadım.Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz.Evde muhabbet kuşları var.Onlarla ilgili olabilir mi?Götürmem gereken bir poliklinik var mı?Sık sık grip şeklinde hasta oluyor.1 hafta öksürmüyorsa 3 hafta öksürüyor.Bazen yoğun bazen sayılabilecek kadar az.Bu kadar sık hasta olması endişelenmeme sebep oluyor.Bu duruma zamanla geçecek gözüyle mi bakmalıyım.Teşekkür ederim.İyiki çocuklarımı büyütürken varlığınızdan haberdardım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118946 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ara ara oksuruk olmasi NORMALDIR! Ugrasmayin. yazilarimi okuyun,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|