Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerji hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif-naz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji hakkında
    Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 20:33
 İyi çalışmalar doktor bey yine değerli vaktinizi alıcam ama size sormadan ilaç kullanmamaya karar verdim o yüzden yine bir sorum olucak.
      kızım bir kaç gündür biraz ösürüyordu dün gece iyice arttı öksürüğü. birde kızımın yanaklarında  uzun zamandır isilik gibi uçları beyaz beyaz döküntüler vardı, bazen sönüyor bazende iyice kızarıyordu ama uzun zamandır hiç geçmedi.dünden beride bütün vücudunda kırmızı kırmızı uçları beyaz sivilce gibi döküntüler oldu.bugün doktora götürdük, öksürük için ciddi bişeyi yok basit bir soğuk algınlığı dedi ve A-ferin plus 100 ml şurup yazdı.günde 3 kez kullanın dedi. döküntüler için ise ciddi anlamda alerji olmuş dedi, yediği gıdalardan olduğunu düşünerek çilek muz v.s deneyin hangisinin yaptığını dedi.bunun içinde Atarax 2 mg/ml şurup verdi.sabah akşam yarım ölçek. şurubun reçetesinde ve internette baktım daha çok depresyon ve uyku bozukluklarında kullanılır diyo.
  bu arada kızım 10 aylık.size özellikle sormak istediğim aferin plus ve özellikle atarax ı kullanmalımıyım?cevabınız için şimdiden teşekkr ederim

Düzenleyen elif-naz - 07 May 2010 Saat 20:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118548
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2010 Saat 12:25
A-ferin, öksürüğünü kesecek arkadan hırıltıları başlayacak... Ondan sonrada, "-bronşit başlangıcı-" diyerek canınıza okuyacaklar. Atarax da akıntı koyulaştırıcı ve öksürük bastırıcı özellikleri nedeni ile bu devrede kullanmanız iyi olmaz. Döküntüleri için, resim gönderebilirmisiniz??
Yukarı Dön
elif-naz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2010 Saat 00:19

Doktor bey fotoğraf yükleyemedim bir türlü, siz öyle deyince ilaçlarıda kullanmadım.zaten fotoğraftada pek belirgin çıkmıyo, uçları beyaz beyaz ele pütür pütür geliyo bazen kırmızılığı artıyo.bugün vücudunun özellikle sırtının daha çok kaplamış, dün daha azdı.kızamık kızılcık gibi hastalıklar olsa sanırım ateş yapar değilmi endişem onlardan.sadece allerji ise sanırım o gıdayı tüketmeyince sönüp gidecektir.

birde doktor bey gittiğimiz doktor çok soluk görünüyor demir ilacını vermiyormusunuz dedi, bende vermiyorum diyemedim ama vermiyorum.sadece soluk görünümünden demir eksikliği olduğu anlaşılırmı.şuan tahlil yapsak kesin eksik çıkacak damlayı artırarak 3 ay daha kullanın dedi sizce vermelimiyim.yani yaşınıda 2 ay geçene kadar kullanmamızı söyledi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118548
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2010 Saat 14:48
Çocuklar hasta olduklarında "soluk" gözükürler... Kan tahlili yaptırırsanız, Hbg. 10'un üstünde olduğunda kansızlık YOK demektir...Döküntülü hastalıklarda mutlaka ateş olur.
Yukarı Dön
elif-naz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2010 Saat 19:09
 Aslında alerjisi hariç soluk gözükecek boyutta bir hastalığı yok  şu anda, inşallah bu kansızlık belirtisi değildir o zaman.çok teşkkr ederim çok şükür henüz ateşi yok, inşallah böyle atlatırız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.